Со кого се познавате од форумов?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Се запознав со емма, маарко, Принц, Бушав, Гардиан и уште некој:)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Aнастазија, Точкест, Принц, Бушав, Скорпио, Ацид... Ај бе, уште ве имаше. :icon_lol: A, Koки, Димче... Е сега сте толку. :pipi:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се запознав вечерва со Викторгг, Сатори, Дивајн и криво ми е што не помуабетивме, ама расположението ми беше нула:(. Ај следен пат ако се сретниме, да напрајме тро муабет4е да видиме кој сме шо сме:). pozzzzz43
Нареден пат кафе без Фантом и без фудбал и на потивко место! Иначе баш си мило дете, исто како што те замислував. И уживај, ќе помине лошото расположение ... ваљда де ...:toe::smir:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Emma што уствари не се вика Ема:nesvest:
Анастазија,што уствари се вика Анастазија:pos2::pos2:
Панче или хслиомесакјдснфси така нешто ќе да беше

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе ае бегајте таму,ја ни Кси ни Принц ни Ема...
Изгледа high-end статус држам,се срамат да ми се приближат :(

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
ги знам Скај Дог<no1> и Scream'

С

Сатори

Гостин
Добр’ вечер на сите. Се запознав со Викторгг вечерва, како и со прекрасната Лејди Сатори, конечно. :)

Виктор ме изненади од прва за висината, мислев дека барем колку мене е. :)
Многу насмеан дечко, со јака смисла за хумор кој прифаќа шала на негова сметка. :baeh:
Русија тепа, утре ќе тепат и Шпанија и то е битно.

Сатори - со еден збор - бомбома со две м. Ведра и насмеана со прекрасни очи, која нема појма од фудбал или било каква форма на спорт. :nesvest:

Исто така се видов повторно со Дивајн и Еко, како и со Болиглава, на кој му беше сјебан денот па не’ не дружеше ич. Ал зато утре му давам шанса за поправен испит. :pipi:

Се’ на се’, супер провод, само уште Форчн фалеше и дојамот ќе беше комплетен.
:pipi:
Грасиас Фантоме, инаку да, го упознав Фантом, интересен дечко, смисла за хумор и + фантастични анализи на луѓе прави.
И да, го запознав и Еко, без коментар сум, квалитетен, забавен човек со кој што може да се помине одлично време.
+ со Дивајн не може човек да ги победи во пикадо. *пружам раче* :smir:
Боли Глава, не ни збореше ... :toe:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Денеска го имав тоа големо задоволство (макар што на кратко, бидејќи претерано ми се спиеше, ми беше жешко и морав да си одам дома) да се запознаам со tiffany

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Па се знам само со диме, а си прам муабет на мсн со ТИКВИ4КА, TIFFANY, и чат-пат со СКУЛГРЛ. А многу би сакал да се запознаам со нив, делуваат како кул и откачени чупиња :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom