Со кого од семејството сте најблиски?

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Слободно можам да се отворам и пред татко ми и пред мајка ми..секогаш ми се добредојдени нивните совети,бидејќи навистина вредат.Покрај нив можам и на сестра ми..знам дека никогаш нема да ме издаде:smir:
Баш си ги сакам

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Дефинитивно можам на мајка ми и на баба ми да им се доверам,буквално за се.Тука може да спаѓа и тетка ми,но неа ептен ретко ја гледам.Советите од баба ми се оние кои што најчесто гледам да ги применам затоа што нејзиното искуство си го прави своето.Ретко кога сум згрешила кога сум ја послушала.
Можеби е чудно ова што ќе го кажам,ама несакам да плачам пред нитуеден член од семејството [добро сега,освен пред мајка ми,кога се истурам плачејќи] незнам ни сама зашто.Полесно ми е да се исплачам пред сосема непозната особа,отколку пред нив.Несакам да им кажам кога нешто ме мачи,едноставно несакам да ги загрижувам.:toe:

С

Спенсер

Гостин
со никој....не сакам многу да комуницирам со моите дома...

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Татко ми, дефинитивно. Толку е далеку, а сепак толку блиску.
Можам да му кажам буквално се`! :pipi:

S

SSS-Stolica

Гостин
Со мајка ми сум најблизок...се што имам се и кажувам(добро нешто кријам пак), и со братучедка ми(тоа што го кријам од мајка ми и го кажувам на неа)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Со брат ми поради тоа што и со возраст сме блиску па се разбираме.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
со татко ми ... не дека збораме нешо многу двајцата .... ама ко ќе кажиме нешто и кажано е :)

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
За жал...не ми е баш блиска темава...:toe:
Со никој од семејството не сум блиска....:icon_neut
Не ги знам баш многу за да им верувам!:nenene:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Со баба!Највеќе ја сакам!:back:

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Најблиска сум со мајка ми. И со сестра ми сум доста блиска али поголема сигурност осеќам со мајка ми.. Можам слободно за се да и се исповедам без разлика за каков проблем се работи дали љубовен или за училиште за другарство и т.н.
Секогаш ме ислушувала и ми давала совети кои гледам што почесто да ги користам.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Иако сме 4 години разлика, личноста на која можам да и кажам буквално се’ е брат ми.
Колку и да се караме, секогаш е тука за мене да ми помогне, да ме осветува, да ме поддржи. Како постар секогаш му верувам во она што ми го кажува, затоа што сепак искуството негово е поголемо од моето.
Секако, и јас сум секогаш тука за него. Му имам помогнато многу пати и тоа е причина плус да бидеме блиски.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Со дедо ми и татко ми.Највеќе си го имам муабетот со нив двајца.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Мајка ми, она знае речиси се за мене [некоја ситница сум преќутела, но ништо битно]. Ако ми треба некој совет за кој знам дека може да ми помогне веднаш и кажувам. И не знам зашто али секогаш испаѓа она во право бе... :toe:

Исто така и со братучед ми сум многу блиска, бидејќи сме на иста возраст и сегогаш ме сфаќа и ми дава совети [ама не го слушам баш секогаш бидејќи знае некат многу да се занесе и да претера...].

И со останатите од семејството комуницирам, ама некако полесно ми е да се доверам на другарките [оние најблиските] отколку на нив... Од секогаш сум била таква затворена личност не знам зашто... :jaj:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Мајка ми - знае буквално се за мене.Од првиот чекор , до првиот сексуален однос.Ние двете сме поставени како најблиски пријателки , а потоа сме мајка и ќерка.Никогаш не ме осудувала , баш напротив секогаш била тука за мене и ми помагала.Нејзините совети злато вредат.Таа ми е дефинитивно се во животот.

Кумот Слобо - бидејќи со татко ми никогаш не сум била во добри односи , тој ми доаѓа како татко.Можам да му кажам се и да знам дека никогаш нема да рече лош збор или да ме навреди.Тој и мајка ми ми се најголемата поддршка и причината поради која јас сум нормална особа , а не некој хулиган.

Kajgana Shop

На врв Bottom