Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

Статус
Затворена за нови мислења.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Дај нека се најде јунак да ја почне таа ебена револуција, овде треба да се смени се од корен, и политика и економија и пи*ке материне !
Ејх ај не заебавај и ти сеа ......... зарем неаме јунаци ........... море не јунаци туку јуначини ............ Грујо, Амди, Ѕинго, Стојменов, Латас, Миленко, Јанко.... потоа Бране, Љубчо, Стојанче, Андреј и.т.н. и.т.н. ако во Македонија нема јунаци, тогаш каде на друго место ги има .... ние сме јуначка земја ! (n)

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.240
Да, навистина ќе се слави со државни пари, а количината е НЕВЕРОЈАТНО ГОЛЕМА, СПОРЕД ТАЈНИ ИЗВОРИ ОД БУЏЕТОТ ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ НЕВЕРОЈАТНИ ФРАПАНТНИ 5 0 0 0 ( со зборови ПЕТ ИЛЈАДИ ЕВРА) Е...................
Со оваа инвестиција крајно ќе се избалансира пропорционалното трошење на буџетот.............
:гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Да, навистина ќе се слави со државни пари, а количината е НЕВЕРОЈАТНО ГОЛЕМА, СПОРЕД ТАЈНИ ИЗВОРИ ОД БУЏЕТОТ ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ НЕВЕРОЈАТНИ ФРАПАНТНИ 5 0 0 0 ( со зборови ПЕТ ИЛЈАДИ ЕВРА) Е...................
Со оваа инвестиција крајно ќе се избалансира пропорционалното трошење на буџетот.............
Се работи за чинот не за парите. Па јас на кој најдов да објаснувам................

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Пуно глупаво е да се слави независност на другар држава нели ќе градевме заедничка држава бла бла бла ? .... тоа е работата тоа е проблемот али ко шо реков у минатиот пост најгоре(втор) ....

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.661
Поени од реакции
8.675
што се чудите кога македонците се граѓани од трет ред? нешто чудно ви е? не ми се свиѓа? искочете на протести ако не ви се свиѓа - додека седите дома значи убаво ви е.
Ако се испаѓа да испаднеме и да направиме се лом пред владата па најарно ќе биде, во секој случај лапаме пендраци вака барем они малце да осетат...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Дали Груевски е решен да ги изгуби наредните избори?

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.661
Поени од реакции
8.675
Џабе е, се додека 2те копилиња не решат да соработуваат заедно и да и помогнат на Македонија отколку да се натпреваруваат кој повеќе ќе украде ќе биде вака. :unsure:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Дали ќе изгуби или пак ќе победи тоа времето ќе покаже ............... ако пак победи се ќе си биде по старо како и сега т.е. тапа џонсон ............. ако изгуби пак ќе биде се тапа џонсон ............. а па кој ќе го замени т.е. кои ќе го заменат онаа петорката кои вчера направија коалиција .......... политичките пензионери .............. :pos: :tapp::facepalm:
Љубчо го почитувам донекаде ............ ама Б.Ц. .......... за него да дадам мој глас .......... :facepalm:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е Грујо бе прв албанец стана, браво премиере!
Браво и до патриотите големи во Македонија, само напред во вас е иднината.
Не само независноста на Албанија, се по ред да им префрлите пари, се да слават. И за Смилковци дадете им некој денар.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Е Грујо бе прв албанец стана, браво премиере!
Браво и до патриотите големи во Македонија, само напред во вас е иднината.
Не само независноста на Албанија, се по ред да им префрлите пари, се да слават. И за Смилковци дадете им некој денар.
Ова лично мене ми се обраќаш или ?! :confused:
Пошто си ми го цитирала постот на кој ставив линк од Грујовото обраќање !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова лично мене ми се обраќаш или ?! :confused:
Пошто си ми го цитирала постот на кој ставив линк од Грујовото обраќање !
Не бе, те цитирала зошто баш ти го стави линкот, затоа, на Грујо му се обраќа не на тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom