PIRATIC
diplomiran klozetar
Исто ко англискиот, еден збор ќе погоди два ќе утне
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=56878
Грујо слаб е со јазициве странски, но затоа е добар Икономиста ........... ахха .............

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто ко англискиот, еден збор ќе погоди два ќе утне
http://vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=56878
Брао бе грујо (иако нема појма од албански веројатно на кирилица му ги пишуело зборовите
Дај нека се најде јунак да ја почне таа ебена револуција, овде треба да се смени се од корен, и политика и економија и пи*ке материне !
Се работи за чинот не за парите. Па јас на кој најдов да објаснувам................Да, навистина ќе се слави со државни пари, а количината е НЕВЕРОЈАТНО ГОЛЕМА, СПОРЕД ТАЈНИ ИЗВОРИ ОД БУЏЕТОТ ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ НЕВЕРОЈАТНИ ФРАПАНТНИ 5 0 0 0 ( со зборови ПЕТ ИЛЈАДИ ЕВРА) Е...................
Со оваа инвестиција крајно ќе се избалансира пропорционалното трошење на буџетот.............
![]()
Се работи за чинот не за парите. Па јас на кој најдов да објаснувам................
Пуно глупаво е да се слави независност на другар држава нели ќе градевме заедничка држава бла бла бла ? .... тоа е работата тоа е проблемот али ко шо реков у минатиот пост најгоре(втор) ....Да, навистина ќе се слави со државни пари, а количината е НЕВЕРОЈАТНО ГОЛЕМА, СПОРЕД ТАЈНИ ИЗВОРИ ОД БУЏЕТОТ ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ НЕВЕРОЈАТНИ ФРАПАНТНИ 5 0 0 0 ( со зборови ПЕТ ИЛЈАДИ ЕВРА) Е...................
Со оваа инвестиција крајно ќе се избалансира пропорционалното трошење на буџетот.............
![]()
што се чудите кога македонците се граѓани од трет ред? нешто чудно ви е? не ми се свиѓа? искочете на протести ако не ви се свиѓа - додека седите дома значи убаво ви е.
Дали Груевски е решен да ги изгуби наредните избори?
Дали Груевски е решен да ги изгуби наредните избори?
Е Грујо бе прв албанец стана, браво премиере!
Е Грујо бе прв албанец стана, браво премиере!
Браво и до патриотите големи во Македонија, само напред во вас е иднината.
Не само независноста на Албанија, се по ред да им префрлите пари, се да слават. И за Смилковци дадете им некој денар.
Ова лично мене ми се обраќаш или ?!
Пошто си ми го цитирала постот на кој ставив линк од Грујовото обраќање !