Xibalba
Corona Australis
- Член од
- 24 јануари 2012
- Мислења
- 6.091
- Поени од реакции
- 11.496
Од каде знаеш, може Пиратич патлакот си го вика Грујо.на Грујо му се обраќа не на тебе.
Од каде знаеш, може Пиратич патлакот си го вика Грујо.на Грујо му се обраќа не на тебе.
Ти фобија да не имаш од мене?Ова лично мене ми се обраќаш или ?!
Пошто си ми го цитирала постот на кој ставив линк од Грујовото обраќање !
Кока-Кола плус сендвичи со расипано старо месо ............ на суџук мислев де ...........Vikam ja Amdi e najaren..... Barem koka kola ke pieme bez pari.....
Од кај знаеш такви интимни прашања ........Од каде знаеш, може Пиратич патлакот си го вика Грујо.
Си чул за бугарски воз? Комуњарите го измислија, квазипатриотите го усовршија.Ај некој нека ми објасни , сите се жалат кукаат плачат неим е добро нема човек кој непознавам а е за ова со го прави оваа влада гледам револтиран народ гневен и така натака и ко ќе дојдат избори оп пак оваа влада на власт немие едно јасно ако на некого му е лошо и нему одговараат нештата пак си ги гласаат тие лошите
на сите им треба по еден бугарски чадорСи чул за бугарски воз? Комуњарите го измислија, квазипатриотите го усовршија.
Доколку не се реши спорот со Грција,и доколку МКД не влезе во НАТО барем до крајот на 2013 та година, тогаш или ќе се федерализира или ќе се распадне..Какви патриоти што ви е на вас во државава најмалку се исплати патриот да си едни ќе ја продаваат државава други ќе гинат за нејзе...Назад ни е на нас зимата уште колку полоши работи ќе гледаме од ова.
Рано е 2013,но 2025 максумум од мене ќе се случи нешто многу полошо,одамна ни се заканува демографски пропаст тоа значи ќе си станеме малцинство и можеби Македонија ќе остане како Македонија,но Македонците ќе живеат како Ромите или пак ќе ја спојат со Косово или Албанија кои ги знае...Доколку не се реши спорот со Грција,и доколку МКД не влезе во НАТО барем до крајот на 2013 та година, тогаш или ќе се федерализира или ќе се распадне..