Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ова лично мене ми се обраќаш или ?! :confused:
Пошто си ми го цитирала постот на кој ставив линк од Грујовото обраќање !
Ти фобија да не имаш од мене? :D
Поради линкот, не си ти од оваа клапа, некако уќутени ми се у задне време на форумов, кој знае што им мине низ глава, би платила да знам.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Vikam ja Amdi e najaren..... :) Barem koka kola ke pieme bez pari.....
Кока-Кола плус сендвичи со расипано старо месо ............ :pos: на суџук мислев де ........... :ROFLMAO:
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 21:45 ---
Од каде знаеш, може Пиратич патлакот си го вика Грујо.
Од кај знаеш такви интимни прашања ........ :vozbud:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.649
Поени од реакции
1.253

Колку е само у право човеков, мада македонскиот народ одамна е е*ан, одамна го прима :facepalm:

Све у свему, добро је, супер је :гомце:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Излагањето на премиерот е тотално фејк & фејл !
Како прво појма нема Албански, иако претпоставувам дека некој му го начкрапал тоа ливче на кирилица само колку да прочита готови зборови, како второ кече не носеше и како трето не држеше Аљбанско знаме ............ така да глумењето на Албанец му беше ептен фејкерски ......... следен пат нека увежба подобро оти Баба Али А. че го кара ........... :notworthy:(n)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ај некој нека ми објасни , сите се жалат кукаат плачат неим е добро нема човек кој непознавам а е за ова со го прави оваа влада гледам револтиран народ гневен и така натака и ко ќе дојдат избори оп пак оваа влада на власт :Dнемие едно јасно ако на некого му е лошо и нему одговараат нештата пак си ги гласаат тие лошите :)

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Ај некој нека ми објасни , сите се жалат кукаат плачат неим е добро нема човек кој непознавам а е за ова со го прави оваа влада гледам револтиран народ гневен и така натака и ко ќе дојдат избори оп пак оваа влада на власт :Dнемие едно јасно ако на некого му е лошо и нему одговараат нештата пак си ги гласаат тие лошите :)
Си чул за бугарски воз? Комуњарите го измислија, квазипатриотите го усовршија.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Патриотите кај се на темава??? или во штабот?

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
хахахах:pos:јас како што знам според рамковниот договор а и според уставот не е дозволено да се слави празниците на туѓи земји.. Каде во светот имало ова бре? овие политички работи се вистински феномени.. А античките лепотани на Вмро-Дпмне можат слободно уште од сега да се сликат.:icon_lol:

W

Werther

Гостин
Какви патриоти што ви е на вас во државава најмалку се исплати патриот да си едни ќе ја продаваат државава други ќе гинат за нејзе...Назад ни е на нас зимата уште колку полоши работи ќе гледаме од ова.

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Какви патриоти што ви е на вас во државава најмалку се исплати патриот да си едни ќе ја продаваат државава други ќе гинат за нејзе...Назад ни е на нас зимата уште колку полоши работи ќе гледаме од ова.
Доколку не се реши спорот со Грција,и доколку МКД не влезе во НАТО барем до крајот на 2013 та година, тогаш или ќе се федерализира или ќе се распадне..

W

Werther

Гостин
Доколку не се реши спорот со Грција,и доколку МКД не влезе во НАТО барем до крајот на 2013 та година, тогаш или ќе се федерализира или ќе се распадне..
Рано е 2013,но 2025 максумум од мене ќе се случи нешто многу полошо,одамна ни се заканува демографски пропаст тоа значи ќе си станеме малцинство и можеби Македонија ќе остане како Македонија,но Македонците ќе живеат како Ромите или пак ќе ја спојат со Косово или Албанија кои ги знае...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom