Соња Николовска проневерила 560.000 евра

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Абе Соња не е в затвор?

И дајте нешто појќе информации, шо, кога, како се случило.

Баш ме интересира кој се тие овци од мои сограѓани, кои и покрај се шо им се случи, имале доверба во неа да и дадат толку пари. :tapp:
За што да оди во затвор ?????? Ја осудија за неплаќање на данок , и Бубе се најде ...........А за народот што изгуби 60 милиони ??? Ма кој кога го интересирал народот ????:toe: Па ако размисли човек што има да го интересира во случајов .Во мода е крпење химени , ама крпење на џебови можат само доктори како Соња .Иначе твоите граѓани докажаа дека се скроз неутрални , не се ни ВМР-овци ниту СДС-овци , едноставнооооо , ОВЦИ :helou:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
За што да оди во затвор ?????? Ја осудија за неплаќање на данок , и Бубе се најде ...........А за народот што изгуби 60 милиони ??? Ма кој кога го интересирал народот ????:toe: Па ако размисли човек што има да го интересира во случајов .Во мода е крпење химени , ама крпење на џебови можат само доктори како Соња .Иначе твоите граѓани докажаа дека се скроз неутрални , не се ни ВМР-овци ниту СДС-овци , едноставнооооо , ОВЦИ :helou:
Била в затвор од 2003-2005, само јас мислев дека е уште во Идризово, а не дека добила една смешна казна во траење од 2 години.

Член од
4 мај 2008
Мислења
255
Поени од реакции
11
Aко еднаш те касни змија, ќе речат за грев, не ја видел, не се пазел.
Ама ако истото пак се случи, не е до змијата.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
AUUUU...OVA BIL NOV BIZNIS..??? , JEBOTE BOG ima li kraj na GLUPAVOSTA NA MAKEDONCITE..??? :)

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Иначе, едниот од измамените најверојатно е сопственикот на Млин Стојчев, Благој Стојчев.

Еве шо пиши на Сител:

Како и Б.С. од Битола од чија што фирма подигнала брашно во вредност од 120.000 денари кое што потоа го продала по пониска цена на приватни пекари, а парите ги искористила за себе.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Бог да чува и да бранко.:)
Немале пари луѓето...
Ма ќе одам и ја до Битола со некој бизнис план штом даваат пари-безпари.:)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Коментарот на новинарот за А1 од Битола беше: Соња не си ја научи лекцијата.
Јас мислам: точно спротивно.

Абе, онаа народната, волк крзно менува ама карактер не - џабе ли се мачеле дедовците да ја кажуваат и прекажуваат од колено на колено?

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Коментарот на новинарот за А1 од Битола беше: Соња не си ја научи лекцијата.
Јас мислам: точно спротивно.

Абе, онаа народната, волк крзно менува ама карактер не - џабе ли се мачеле дедовците да ја кажуваат и прекажуваат од колено на колено?
Ние што мислиме е едно ама што мислеле тие што ги давале парите,зарем човек не се учи на грешките?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ние што мислиме е едно ама што мислеле тие што ги давале парите,зарем човек не се учи на грешките?
Точно тоа го мислев, Соња научила одамна како со народ кој не знае да учи.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
премногу ме блокираше настанов затоа немам коментар..се што би кажал е залудно :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom