У несебар ќе се сместиш одма буквално само што ќе се симнеш од бус има луѓе што нудат соби(6-7евра на ноќ по човек)Здраво мене ме интересира тие што биле во несебар да ми кажат искуство за цени и колку време ќе ни треба да се сместиме значи од тука само автобуска карта таму да си најдеме некој нека ми писе лп или тука благодарам однапред
Па тоа зависи од градбата на објектот, веројатно на секој спрат во куќа по едно вц.(не сум бил во куќа па незнам) а апарманите се со посебно вц.sakam da prasam i za sobite dali pretezno si imaat sopstveno wc posto procitav deka sobi delele isto wc ili e samo deinformacija
Заради ова се оди у Сончев Брег кучко! Не ради морето и слични бакрачи. Морето ти доаѓа како бонус крпи у хотел.Зависи во кое место во Албанија си бил.. Во Валона и Саранда супер е водата.. Може во Драч си бил.
Иначе еве какво е морето во Бугарија во периодот јас кога бев
Прегледај го приврзокот 122974
Прегледај го приврзокот 122975
Реално, морето е лошо за разлика од Грција, Албанија, Црна Гора и Хрватска. Ама ефтино е и ноќниот живот е супер.
Ама добро бе, нели читате мајко му. Ме праша за водата, и кажав.. Ноќниот живот е супер..Заради ова се оди у Сончев Брег кучко! Не ради морето и слични бакрачи. Морето ти доаѓа како бонус крпи у хотел.
Иначе идете у Несебар ако сакате море, колку толку е подобро. Сончев брег ви е на 10/5 минути со автобус за 1 лев. Плус поефтин е смештајот и храната/пиењето.
Не ти ни зборев тебе, постот ти го искорисив како показател само. хехеАма добро бе, нели читате мајко му. Ме праша за водата, и кажав.. Ноќниот живот е супер..
Имаш по пп информацииЗдраво мене ме интересира тие што биле во несебар да ми кажат искуство за цени и колку време ќе ни треба да се сместиме значи од тука само автобуска карта таму да си најдеме некој нека ми писе лп или тука благодарам однапред
Здраво, јас 9 пати до сега имам одено во Несебар. Преку агенција секогаш. Обично ќе ве пречекаат еден куп луѓе после пристигнувањето во кои ќе ви нудат соби. Местото е идеално со 2 различни плажи и незаборавни вечерни прошетки. Местото е поделено на 2 дела, стар и нов дел од градчето.Здраво мене ме интересира тие што биле во несебар да ми кажат искуство за цени и колку време ќе ни треба да се сместиме значи од тука само автобуска карта таму да си најдеме некој нека ми писе лп или тука благодарам однапред
Znaci jas niti sum kucka nitu slicni raboti.A jas za sto odam tamu e moja rabota zatoa nareden pat koga ke komentiras priberigo recnikot.Ne leci kompleksi tuka.Заради ова се оди у Сончев Брег кучко! Не ради морето и слични бакрачи. Морето ти доаѓа како бонус крпи у хотел.
Иначе идете у Несебар ако сакате море, колку толку е подобро. Сончев брег ви е на 10/5 минути со автобус за 1 лев. Плус поефтин е смештајот и храната/пиењето.
Znaci jas niti sum kucka nitu slicni raboti.A jas za sto odam tamu e moja rabota zatoa nareden pat koga ke komentiras priberigo recnikot.Ne leci kompleksi tuka.
Не знам зашто тоа дека странските туристи са пијаници да е проблем на нас бугарите !? Штом сакат да си даваат парите за алкохол , ние ке им ги взимаме. За коj сака друг вид туризам имаме Созопол, Несебар и други.Кога човек оди во Сл.Брег треба да има овој став дека не оди на одмор -на ова место одморот е невозможен -тук се оди за пиење и разврат.Бугарите веќе не одат на тоа место, а во Грција и Турција -Сл.Брег стана место на кое млади Англичани, Германци, Скандинавците и Руси докажуваат по категоричен начин, дека алкохолот прави од човекот -маjмуна !!
од овој текст се гледа дека на вечер се пие 15 000 литри вотка,
8.000 литри виски и 400 000 литри пиво
http://www.burgas.utre.bg/2013/08/17/181960-15_t_vodka_izpivat_na_nosht_v_slunchev_bryag
Јас како Бугарин се срамам од тоа што го претворија за 20 години ова убаво место!
еве го личи на град со 300 000 жители