Сончев брег

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Nisto odam tamu ako ne mi se bendisa palam trkalata i dole Zakintos ili Lefkada.

Член од
16 јуни 2015
Мислења
5
Поени од реакции
1
Здраво мене ме интересира тие што биле во несебар да ми кажат искуство за цени и колку време ќе ни треба да се сместиме значи од тука само автобуска карта таму да си најдеме некој нека ми писе лп или тука благодарам однапред ;)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Здраво мене ме интересира тие што биле во несебар да ми кажат искуство за цени и колку време ќе ни треба да се сместиме значи од тука само автобуска карта таму да си најдеме некој нека ми писе лп или тука благодарам однапред ;)
У несебар ќе се сместиш одма буквално само што ќе се симнеш од бус има луѓе што нудат соби(6-7евра на ноќ по човек)

Член од
16 јуни 2015
Мислења
5
Поени од реакции
1
sakam da prasam i za sobite dali pretezno si imaat sopstveno wc posto procitav deka sobi delele isto wc ili e samo deinformacija

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
sakam da prasam i za sobite dali pretezno si imaat sopstveno wc posto procitav deka sobi delele isto wc ili e samo deinformacija
Па тоа зависи од градбата на објектот, веројатно на секој спрат во куќа по едно вц.(не сум бил во куќа па незнам) а апарманите се со посебно вц.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Зависи во кое место во Албанија си бил.. Во Валона и Саранда супер е водата.. Може во Драч си бил.
Иначе еве какво е морето во Бугарија во периодот јас кога бев
Прегледај го приврзокот 122974
Прегледај го приврзокот 122975

Реално, морето е лошо за разлика од Грција, Албанија, Црна Гора и Хрватска. Ама ефтино е и ноќниот живот е супер.
Заради ова се оди у Сончев Брег кучко! Не ради морето и слични бакрачи. Морето ти доаѓа како бонус крпи у хотел.

Иначе идете у Несебар ако сакате море, колку толку е подобро. Сончев брег ви е на 10/5 минути со автобус за 1 лев. Плус поефтин е смештајот и храната/пиењето.

A

Avenger99

Гостин
Заради ова се оди у Сончев Брег кучко! Не ради морето и слични бакрачи. Морето ти доаѓа како бонус крпи у хотел.

Иначе идете у Несебар ако сакате море, колку толку е подобро. Сончев брег ви е на 10/5 минути со автобус за 1 лев. Плус поефтин е смештајот и храната/пиењето.
Ама добро бе, нели читате мајко му. Ме праша за водата, и кажав.. Ноќниот живот е супер..

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Ама добро бе, нели читате мајко му. Ме праша за водата, и кажав.. Ноќниот живот е супер..
Не ти ни зборев тебе, постот ти го искорисив како показател само. хехе

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393
Имаш по пп информации

Have an ice day

Get Free
Член од
26 јануари 2014
Мислења
544
Поени од реакции
1.021
Здраво, јас 9 пати до сега имам одено во Несебар. Преку агенција секогаш. Обично ќе ве пречекаат еден куп луѓе после пристигнувањето во кои ќе ви нудат соби. Местото е идеално со 2 различни плажи и незаборавни вечерни прошетки. Местото е поделено на 2 дела, стар и нов дел од градчето.
Одма блиску ви се наоѓа Сончев брег ( одма после една од плажите) кои е преполн со преубави хотели и објекти.
Сместување:
Сме плаќале од 9-12 лева од кревет на ден.(Можно е цените да се поскапи оти последен пат имам одено 2011г).
Обично си имаат сопствено WC, само еднаш сме делеле WC и фрижидер со други туристи во изминатите 9 години. Верувам дека не е многу сменето од тогаш.
Доколку те интересира нешто + за Несебар, пиши.

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694

Znaci jas niti sum kucka nitu slicni raboti.A jas za sto odam tamu e moja rabota zatoa nareden pat koga ke komentiras priberigo recnikot.Ne leci kompleksi tuka.

Член од
19 февруари 2010
Мислења
536
Поени од реакции
1.720
Кога човек оди во Сл.Брег треба да има овој став дека не оди на одмор -на ова место одморот е невозможен -тук се оди за пиење и разврат.Бугарите веќе не одат на тоа место, а во Грција и Турција -Сл.Брег стана место на кое млади Англичани, Германци, Скандинавците и Руси докажуваат по категоричен начин, дека алкохолот прави од човекот -маjмуна !!

од овој текст се гледа дека на вечер се пие 15 000 литри вотка,
8.000 литри виски и 400 000 литри пиво:confused:
http://www.burgas.utre.bg/2013/08/17/181960-15_t_vodka_izpivat_na_nosht_v_slunchev_bryag

Јас како Бугарин се срамам од тоа што го претворија за 20 години ова убаво место!

еве го личи на град со 300 000 жители:(

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Кога човек оди во Сл.Брег треба да има овој став дека не оди на одмор -на ова место одморот е невозможен -тук се оди за пиење и разврат.Бугарите веќе не одат на тоа место, а во Грција и Турција -Сл.Брег стана место на кое млади Англичани, Германци, Скандинавците и Руси докажуваат по категоричен начин, дека алкохолот прави од човекот -маjмуна !!

од овој текст се гледа дека на вечер се пие 15 000 литри вотка,
8.000 литри виски и 400 000 литри пиво:confused:
http://www.burgas.utre.bg/2013/08/17/181960-15_t_vodka_izpivat_na_nosht_v_slunchev_bryag

Јас како Бугарин се срамам од тоа што го претворија за 20 години ова убаво место!

еве го личи на град со 300 000 жители:(
Не знам зашто тоа дека странските туристи са пијаници да е проблем на нас бугарите !? Штом сакат да си даваат парите за алкохол , ние ке им ги взимаме. За коj сака друг вид туризам имаме Созопол, Несебар и други.

Kajgana Shop

На врв Bottom