Big Bull
ОК
- Член од
- 23 август 2008
- Мислења
- 562
- Поени од реакции
- 393
IcebergНекој да ми каже во кои клубови да се излегува на Сончев Брег, или во Несебар. Сместени сме во Несебар. Прв пат сум тука
Lazur
Revolution
IcebergНекој да ми каже во кои клубови да се излегува на Сончев Брег, или во Несебар. Сместени сме во Несебар. Прв пат сум тука
Све ти зависи од картите и од тоа каде ќе пиеш.Ако пиеш во смештај и надвор да земеш некоја пијачка и ако земеш карта за 2-3 ивенти кои се по 15-20 евра ќе ти статасаат,дури и ќе вратиш пари.Дали со 300 евра за 10 дена (само јадење , пиење , без смештај секако) е доволно за да поминиш солидно? знам дека зависи ама ме интересират да кажите вие шо векје имате ојдено ваму .
Чисто информативно да знам дека ова година ке одам прв пат овде . фала
Druzhe, moreto kakvo beshe sega, lani beshe ko u salata da se banjash, skapavme u bazen...ovaa ima shansi da se podizbanjash ili isti kurac?Ај и јас да се пофалам од проводот, и да ви дадам неколку совети за кафичите. Бевме Лазур, го фалеа местото од поранешните години, ама годинава не беше ништо посебно, полу-празно и само на стара слава си вадат пари, ни нешто посебна музика, ни ништо. Зедовме парти-пас со кој шо имавме слободен влез до 00:00 во Ајсберг/Револушн/Оринџ, најчесто одевме во првото, кул место (ама буквално кул, ладно камен) опуштени женски барем за играње лигавeње и слично, таму најмногу мислам дека ќарив, а после тоа шибавме во Мексо/Валхала/Викинг (после 4 слободен влез)/Оксиџен/Баунс. Од последното бев најпозитивно изненаден, најдобра музика пуштаа и најјако играа типките таму. Но голема конкуренција ни беа нигерите кои пленеа со своето денс-познавање. Одлично место е ако сакате да си пројдете лудо и кур да не ве боли за се, прајте си се камен вхотел/апартман и шибајте до 6 наутро празнете батерии. И ако сакате тепачки и сакате да се степате, појдете во Амиго.
И да, ако сакате да ќарите нешто, не му ја мислете многу и не одете групно по 4-5 мина, јас најголемата акција ја доживејв или сам или максимум со уште еден. Не се стегајте, и онака никој не ве познава таму, терајте до дрт. И нормално, троа ако ве бива со англискиот, тоа е бонус инцентив за на плажа да ја однесите или евентуално всоба. Среќно.
Да ти кажам бев позитивно изненаден од морето, се толерираше онака бар да не ти е гадно. Не е како во Грција, но се толерираше дефинитивно. Инаку бевме на почетокот од Јули, можда затоа. Мада почесто бевме во базенот од хотелот, повеќе шмек имаше некако.Druzhe, moreto kakvo beshe sega, lani beshe ko u salata da se banjash, skapavme u bazen...ovaa ima shansi da se podizbanjash ili isti kurac?
Auu shukjur...i ovaa godina idam tamu i dosta e...se mislime za Zlatni Pesoci, ama nekako site vikaat mnogu ladno i poslabo od Sonchev Breg...inache kaj bevte smesteni?Да ти кажам бев позитивно изненаден од морето, се толерираше онака бар да не ти е гадно. Не е како во Грција, но се толерираше дефинитивно. Инаку бевме на почетокот од Јули, можда затоа. Мада почесто бевме во базенот од хотелот, повеќе шмек имаше некако.
Бахами Комплекс, 10 минути пеш од Ајсберг. Презадоволен сум од смештајот, одличен апартман за 4ица, секој ден идеше една стара ни ги мијаше ваганите и збираше тоа ѓубрето, шишињата и се и сешто. Плаќавме 8 евра од ден, имавме тарасиче, базенче, хотелот е гланц нов и така.Auu shukjur...i ovaa godina idam tamu i dosta e...se mislime za Zlatni Pesoci, ama nekako site vikaat mnogu ladno i poslabo od Sonchev Breg...inache kaj bevte smesteni?