Сонови, толкување на сонови

Член од
30 јули 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
sonovite ne se sekogas pretskazuvanja.sonovite mozat da bidat toa sto ste go doziveale, vasite fantazii ili ste gledale na tv.
Da nadopolnam-mozat da bidat i opsesija, zelba itn itn a za pretskazuvanja...zavisi. Nekoi ne veruvaat vo takvi raboti a nekoi site sonovi gi tolkuvat kako pretskazuvanje
 
Член од
30 јули 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Lele a jas sonuvav kako dve moi drugarki ke zaginat vo lift,ona strasno nesto ke se deselo i krvovi na site strani,epten bese morbidno uff.Sto bi mozelo toa da znaci,help??
Ehh ova..imam slusnato deka koga sonuvas nekoj blizok kako umira znaci deka na jave mu se prodolzuva zivotot ili potocno ke ima podolg vek na ziveenje. A kolku e ova tocno ne sum sigurna:toe:
 

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
jas sonuvav deka sum bil prviot covek koja patuval so brzina od 360 000 km/s....
 

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
а што значи да сонуваш мравојад? ама беше огромен кајсија боја и јадеше дечиња мали. абе колку сум ненормална по соновиве се гледа
муахахаамуахахахааххаах:pos2:
 

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
cekaj bre,ne odi preku red,jas prasav sto znaci da sonuvam deka sum prviot covek koj postignal brzina od 360 000 kilometri vo sekunda???
(site prasuvame,nikoj ne ni odgovara)
 
Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
Pred 2-3 dena sonuvav zlato i majka mi mi kaze deka ako sonuvas zlato ke dobies pari.Sledniot den 4i4ko mi od swicc mi dade 50 evra.Posle ovaa slucka mislam deka sonovite se pretskazuvanja.
 
S

stefi

Гостин
nemoze da ne sonuvas. sekoja vecer se sonuva samo sto nekogas toa go pamtime a nekogas ne. koga se budime nasred son togas se sekjavame na sonot. sonot ne e prikazna, toa se poveke sliki edno po drugo. sonot nemra da znaci nisto; toa moze da bide proekcija od toa sto sme go videle ili sme fantazirale, planirale da napravime , minatoto.
 
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Баш би сакала некој да ми го протолкува сонов... Сонував пред некој ден како лежам на плажа со двете другарки и одеднаш поминува некоја непозната жена ни го собира чадорот и си оди. Некако ми е шубе откако го сонував а не знам зошто.
 
Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
Mn mi bese strav koga se razbudiv..a eve go sonot: Sonuvav deka vo sk imalo nekoja novoizgradena najvisoka zgrada vo cela mk i celata bila od staklo...staklena, so mn prozori i mn bleskala (davala otsjaj na sonce)..Naednas pola zgrada taman nova napravena, se srusu, padna dolu i celo staklo se izkrsi, celata sol se napravi :(...padna gorniot den do skoro sredinata od staklenata zgrada(kako krovot da go narecam, ali ne bese krov, bese cela kako kocka i najgore bese ramna skroz)...tolku..:(
 

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
вака сонував кога сум била во еден стан а надвор дувало многу силен ветар сум била со братучед ми и баба ми, така почнав да облекувам подебела облека.Кога сум излегла веќе немало ветер и со др луге (да не ги набројувам) сме отишле на гости. Таму сум си играла со едно дебело мало детенце но кога ке сум го дигнала во раце ми било малку тешко.Потоа се најдов на мал брод со цело друштво и сме играле како да бевме на екскурзија :helou:
ве молам кажете ми што ми значи сонот ме интересира многу

ке знае ли некој да ми каже што значи сонот
а во последно време сонувам вода многу
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Што значи да го сонуваш Скопје со поинаков план на градот, имено Карпош 4 и Битпазар да ги дели една уличка? :pos:

Сум била во албански кафич на Битпазар и таман кога сум сакала да си идам, газдата ме фатил и сакал да ме силува, ама сум успеала да му киднам (благодарение на друг албанец-скитник што ми помогнал) и сум истрчала на улицата во Карпош 4. :nesvest: Таму сум се засолнала во еден стан кај што еден тип што не можам да го поднесам славел роденден на кој сум ја видела и братучетка ми (инаку 27годишна професорка по германски, и на типов му предаваше во Орце) која била ѓон пијана и се мувала со него... alek: Додека сум ја трезнела, ми рекла нешто од типот: „Сега откако баба умре, во неделите ќе мораме да одиме на ручек во ресторан (место кај неа)...“

Каква бујна фантазија имам значи. :pos:
 

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Може некој да ми каже што значи да сонуваш невестински фустан и црвена ружа???Пред некој ден имав чуден сон што ме збуни малце...не сум верувала баш во тие ствари али ме интересира.
 

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Sonuvav kako sum setala po ulica koga odednas pocnala silna oluja.Sum se strcala pravo doma i sestra mi imala kupeno nekoja kasa i sakala da mi ja pokazi ama sum i rekla ne sega ne e dojdeno vremeto.I togas pak pocnala oljata,moite roditeli,jas i sestra mi sme se fatile za po nekoj predmet cvrsto ama sepak olujata ne krenala i togas se razbudiv.

PLS PLS PLS ako znae nekoj neka mi go protolkuva posto mnogu se isplasiv:(
 

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
jas pred nekoe izvesno vreme vidov son vo koj se zenev so drugarka od osnovno oddelenie??
ako nekoj znae sto e toaneka mi kazi :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom