Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.838
- Поени од реакции
- 20.304
Синоќа сонував бела мечка..Знае ли некој шо значи тоа??
Скриена љубов, некое моме те сака ама не ти кажува.
Синоќа сонував бела мечка..Знае ли некој шо значи тоа??
Вака пак јас))досадата сонувачка
Сонував фамилија од маж, жена и дете, што досега не сум ги видела никад, а јас бев во телото на жената, т.е јас бев таа, на улица во еден ќош стоеше една постара жена свртена со грб, а околу неа такви големи турски бројаници, и таа рече дајте да и ја претскажам иднината на малата, ние застанавме, таа претскажуваше и на крајот побара пари, а кога станавме да си одиме таа побара уште пари молеше за пари имала болно дете и мажот се сврте кон мене и ме прашуваше дали да и даде уште пари на женава? како да чекаше одговор од мене....може и не нешто спешл сонов али ако знае некој, нека повели слободно, сонував и уште еден завчера ама ај да не гњавам башка срамотен е хахаха
Всушност и не се срамев, туку срам ми е да кажам хаха ама ај нејсе сонував како сум имала пенис, однапред а целово мое тело си стоело исто значи и вагината и се и пенисот ми влегол во вагината и ме пип знаеш, лол и тоа ми беше чудно малку зашто ги чуствував и двата полови органи како моиПробуваш да се смениш? Многу озборувачи околку тебе зли јазици, затоа и се криеш во таа „жена“ на сонот пробуваш да избегнеш бош муабети што би рекле, или си преоптеретена со нечии проблеми некој многу те оптеретува те напиња да не речам, олабај се остави мозок и игнорирај се што е вишок мој совет.
А тие срамотните обично претскажуваат болест... сеа зависи до колку си се срамувала на сонот
Сношти сонував печурки. Ама убави, од оние ливадски шапињони што се розови одоздола и ливадата беше полна со нив и малку росеше дожд ама топло беше, затоа и многу печурки имаше изгледа. Е сега јас со сестра ми и татко ми и мајка ми трчавме, се каравме кој повеќе да набере од печурките. Сестра ми не ги сака многу за јадење ама обожава да ги собира. Јас и ги собирам и ги јадам. Значење?
1. Значи дека ако си пишал од мајтап ќе кркнеш црвен картон.Абе, шо значи ако ти го пуши некој пријателка на сон ?
мислам дека сонот е прдизвикан од размислувањата токму на таа тема, што би се случило ако возот продолжи да вози, најверојатно свеста влијаела на потсвеста, или како се вика тоа (свесно сонување) трипам... на сумјверојатно кога си задремувал си размислувал: „а што ако спијам кога ќе биде време за симнување...`` а со тоа ненамерно си делувал на подоцнежната креативностЛеле луѓе каков сон сонував и тоа додека патував во воз за Скопје....И што е уште пострашното само 2-3 минути од како се разбудив, навистина стигнавме во Скопје :lud:
размисли добро дали правиш некои недозволени работи, а за сето тоа, другарките, иако знаат дека не си во право те поддржуваат и те прикриваат. велам недозволени, - од коментарот: „бог да чува`` заклучив дека си стреит па сметам дека моментот со женско ти е неприроден, односно според токлувањето и постапките кои во реалноста ги правиш се неприродни за тебе.Другарка ми сонувала како јас сум се мувала со женско, а она со другите другарки чувале стража. Девојчето било цело збунето и само стоело, а јас сум навалувала ....
Бог да чува ми е сонов. Некој да ми објасни што може да значи. :smir: