Сонови, толкување на сонови

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Што значи да се сонува сообраќајка со жртви? Не бев јас во сообраќајката, само поминував по улицата и гледав полиција, автомобили замешани во судирот и жртви на асфалтот. :S
најверојатно ќе бидеш сведок на некаков конфликт или поголема караница, може од една стрна, ќе се чувствуваш како виновна, заради тоа што ништо нема да сториш најверојатно.

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Сонував многу последниве денови, а нешто од тоа ми остана во сеќавање:
1. Сонував како машка личност која ја имам видено само неколку пати ја среќавам на улица,поминувам крај него, а тој само ми се смее.
2 .Истата таа личност потоа ја гледам полугола застаната со еден куп дечиња на улицата, си игра со нив, и повторно има само насмевка на неговото лице.
3. Сонував како на телото ми се појавува некоја алергија, целата се нафрлувам. Почнуваат да ми се појувуваат и како брадавици по целото тело. Го барам татко ми по телефон зада ме однесе на болница, тој доаѓа, но кога влегува во собата почнува се да исчезнува од телото, а тој ми вели ќерко, зошто ме викаш, кога немаш ништо!

Член од
24 јуни 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Pozrav

1. Сонував како машка личност која ја имам видено само неколку пати ја среќавам на улица,поминувам крај него, а тој само ми се смее.
2 .Истата таа личност потоа ја гледам полугола застаната со еден куп дечиња на улицата, си игра со нив, и повторно има само насмевка на неговото лице.
3. Сонував како на телото ми се појавува некоја алергија, целата се нафрлувам. Почнуваат да ми се појувуваат и како брадавици по целото тело. Го барам татко ми по телефон зада ме однесе на болница, тој доаѓа, но кога влегува во собата почнува се да исчезнува од телото, а тој ми вели ќерко, зошто ме викаш, кога немаш ништо!
1.Jas sum nova na forumot. Eve go mojot son od sinoka
Sum bila na fakultet kako povtorno polagam ispit kaj profesorot vo indeks mi stava ocenka 7 a ispitot bil od avijacija,pa vikam nee mozno povtorno da studiram na vtor fakultet koga istiot go zavrsiv mnogu odamna, preku eden koridor doagam do mojot frizer vika pocekaj malku ja zapaliv peckata , da se stopli pa da prodolzime i naednas se naogam vo Germanija kako pripadnici na aristokratija pomegu princezi edna od niv mi dava ubava bela biserna ogrlica, posle zemam edna narakvica vo forma na kvadrati celata bila podednakvo vo sina i crvena boja, ottamu gledam edna suknja i bluza so pandelki vo kafeava boja ,do niv stoeja visoki ubavi crni cizmi ,gi oblekuvam se gledam na ogledalo i vikam lele kolku ubavo mi stojat visokite crni cizmi .

--- надополнето ---

Nova sum na forumot ,eve eden od sinoka.
Sum bila na fakultet profesorot vo indeks mi pisuva 7 ispit po avijacija, i vikam ama sto baram povtorno na fakultet zavrsiv mongu odamna ,sega studiram po vtorpat, se naogam vo Germanija, pomegu visokoto plemstvo, edna postara princeza mi dava mnogu ubava biserna ogrlica , ama ne mozam da ja primam ,pred mene se naoga preubava narakvica vo forma na kvadrat so sini i crveni kamcinja ,ja zemam vo race, do mene imalo nova ubava suknja i bluza so pandelki i novi visoki crni cizmi , se oblekuvam i se gledam pred ogledalo i vikam lele kolku ubavo mi stojat crnite visoko cizmi . Pozdrav

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
епа таа личност најверојатно нешто и се допаѓаш а сонот ти вели дека и на јаве може да ја сретнеш или слушнеш нешто за неа а на тоа упатува вториот дел од сонот каде ја гледаш полугола некоја негова тајна ќе се открие или нешто ќе го осрамоти што ќе има доста проблеми но очигледно нема многу да биде среќен и насмеан. Третиот сон незнам дали си го сонувала поврзано со овие два или одделно но според него те очекуваат или веќе кружат озборувања за тебе некакви гласови, бидејќи бубуљици, алергии се некакви озборувања, белези, кои татко ти ќе ги спречи односно ќе ти помогне да се избориш со нив. Ако сонот е последователен на првите два тогаш тие озборување може да се поврзани со тој дечко, сега ако е тоа така припази.

--- надополнето ---

1.Jas sum nova na forumot. Eve go mojot son od sinoka
Sum bila na fakultet kako povtorno polagam ispit kaj profesorot vo indeks mi stava ocenka 7 a ispitot bil od avijacija,pa vikam nee mozno povtorno da studiram na vtor fakultet koga istiot go zavrsiv mnogu odamna, preku eden koridor doagam do mojot frizer vika pocekaj malku ja zapaliv peckata , da se stopli pa da prodolzime i naednas se naogam vo Germanija kako pripadnici na aristokratija pomegu princezi edna od niv mi dava ubava bela biserna ogrlica, posle zemam edna narakvica vo forma na kvadrati celata bila podednakvo vo sina i crvena boja, ottamu gledam edna suknja i bluza so pandelki vo kafeava boja ,do niv stoeja visoki ubavi crni cizmi ,gi oblekuvam se gledam na ogledalo i vikam lele kolku ubavo mi stojat visokite crni cizmi .

--- надополнето ---

Nova sum na forumot ,eve eden od sinoka.
Sum bila na fakultet profesorot vo indeks mi pisuva 7 ispit po avijacija, i vikam ama sto baram povtorno na fakultet zavrsiv mongu odamna ,sega studiram po vtorpat, se naogam vo Germanija, pomegu visokoto plemstvo, edna postara princeza mi dava mnogu ubava biserna ogrlica , ama ne mozam da ja primam ,pred mene se naoga preubava narakvica vo forma na kvadrat so sini i crveni kamcinja ,ja zemam vo race, do mene imalo nova ubava suknja i bluza so pandelki i novi visoki crni cizmi , se oblekuvam i se gledam pred ogledalo i vikam lele kolku ubavo mi stojat crnite visoko cizmi . Pozdrav

нормално е да сонуваш повторно факултет откако ќе го завршиш или го соноуваш истиот или друг знам од лично искуство, ако е факултетот друг од тој што си го завршила, може да значи дека имаш амбиција за друга материја односно потсвесно посакуваш уште еден факултет, да се пробаш во нешто друго, аристократијата во сон е некој голем успех некој врв, може нешто да бидеш одликувана бидјеки некој врховен ти поклонува огрлица бисерна што означува некоја среќа и успех, или ќе се омажиш за некој влијателен човек, плава блуза некаде се толкува како верност а некаде како машко дете, нараквицата во квадратна форма исто така укажува на мажачка, твојот сон така ме асоцира бидејќи како да те дарувале, квадрат уште се поврзува со некаков голем план кој би требало да ти се оствари на што укажува убавата боја на каменчињата, чизми се дечко или длабока љубов посебно ако се нови.

се на е мнгоу позитивен сон ич да немаш гајле само дај Боже да се оствари.

Член од
27 март 2010
Мислења
15
Поени од реакции
0
moze li nekoj da mi kaze sto znaci sonov...drugarka sonuvala deka dechko i ja vika ama taa nikako da stigne do nego...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
moze li nekoj da mi kaze sto znaci sonov...drugarka sonuvala deka dechko i ja vika ama taa nikako da stigne do nego...
хммм нешто оддалечени се еден од друг, оттуѓени телесно или платноски. Нешто ги одделува, држи на страна... или тој премногу се држи високо или она нешто е премногу ладна кон него, во карјна линија можни се и сплетки од страна.

Член од
1 јули 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
Иако сум нова на форумот би сакала да дадам свое размислување околу темава. Лично јас на соновите гледам од две страни: сонувам понаретко меѓутоа сметам дека од една страна некои од соновите навистина стануваат реалност можеби не во буквална смисла но сепак голем дел од нив ни кажуваат за блиска иднина, а пак од друга страна мн често с еоснува кога сме психички но исто така и физички преморени. Сонуваме за различни нешта што сни ги прошле во текот на денот неделата или пак во минатото. Сепак и соновите сметам дека се релативна работа, како и личностите...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Сонував следно:

Кај другар ми се жени свадба све тоа, ама со неговата бивша...а ја на свадбата кум.... Што ли ќе значи то :)

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
Сонував: Брат ми вози со колата, јас сум со него и му реков некаде неправилно да помине за да стигнеме побрзо но не фати и не казни полицијата.
Што значи казната?
:salut:

Член од
24 јуни 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Sinoka sonuvam ,sum bila vo gradot vo koj studirav se naogam vo stanot kade bev podstanar go gledam eden covek po ime Viktor toj neodamna pocina, i vika odam da zapalam sveka na tvojot grob ama vikam pa jas ne sum mrtva uste sum ziva, do mene se naogaat 3 Indijanci vo nivnata tradicionalna obleka do niv 3 mrtovecki kovcezi no lesevi ne vidov a sekoj kovceg go cuvaat po 3 golemi orla vo kafeava boja , pred mene ruskiot pretsedatel Putin imal mlada ljubovnica od 18 godini oblecena vo fustan od crvena boja kako i pagaat zabi bila premackana vo boi kako ziv zombi, nesto igrala ,vidi Putin na koe nisko nivo na zena spadnal a negovata zena bila so samija na glavata kako da zali po nesto , na mojata noga sum imala otvorena rana .

Член од
6 јули 2010
Мислења
14
Поени од реакции
0
kazete mi dali nekoj poznava nekoj sto se razbira stvarno vo sonovi (znaci stvarno ako ima nekoj) neka pise go sonuvav isus.pa ako ima nekoj ke mu go kazam celiot son ako stvarno se razbira.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Читај во темава дека за сите сонови има толкување, па напиши го и твојот.

Misha

шмизлеТО
Член од
28 март 2010
Мислења
44
Поени од реакции
1
Значи монгу често го сонувам татко ми (починат е :( ) Синоќа сонив како татко ми ја вози колата а јас седам на совозачкото место. И попат среќававме се некои мои „пријатели“ со кои не сум баш баш во односите. Ве молам кажете ми што би можело да биде ова?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Сонував како јас и уште еден другар бевме заложници на еден тип. Човекот не чуваше долго време врзани во една просторија, па после некое време реши да не пушти. Aрно ама, пред да не ослободи, сакаше да си поигра со нас. Имаше тулумбаш со еден куршум внатре, сакаше да не проба на руски рулет. Прво со другаров.. не го трефна со куршумот и го пушти. Дојдов ја на ред, ја сврте тулумбата, го затвори пиштолот и пукна. Јас ко за баксуз го трефнав куршумот, ме упука во глава и знам дека осетив ненормална болка во главата во тој момент. За момент црно а после тоа од нигде никаде како да се врати времето назад и пред да пукне, некако се справив со типот, му го тргнав пиштолот и го легнав на земја. Истрчав надвор и со пиштол во рака, го чекав да излезе. Дојде типацот, одеше споро, со остар поглед упатен накај мене. Пукнав кај него во глава, но залудно беше, продолжи да оди накај мене со се поголема брзина, успаничив и го фрлив пиштолот... и во тој момент се разбудив. Што би требало да значи? =\

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
Значи монгу често го сонувам татко ми (починат е :( ) Синоќа сонив како татко ми ја вози колата а јас седам на совозачкото место. И попат среќававме се некои мои „пријатели“ со кои не сум баш баш во односите. Ве молам кажете ми што би можело да биде ова?
da vides i razgovaras so mrtov covek znaci nekoje olesnuvanje, radost posle nekoja taga so ti s imat sluceno.kolata so si ja videl i prijatelite odnosno neprijatelite, ke imas nekoi problemi tamu kade so ne gi ocekuvas

Kajgana Shop

На врв Bottom