1.Jas sum nova na forumot. Eve go mojot son od sinoka
Sum bila na fakultet kako povtorno polagam ispit kaj profesorot vo indeks mi stava ocenka 7 a ispitot bil od avijacija,pa vikam nee mozno povtorno da studiram na vtor fakultet koga istiot go zavrsiv mnogu odamna, preku eden koridor doagam do mojot frizer vika pocekaj malku ja zapaliv peckata , da se stopli pa da prodolzime i naednas se naogam vo Germanija kako pripadnici na aristokratija pomegu princezi edna od niv mi dava ubava bela biserna ogrlica, posle zemam edna narakvica vo forma na kvadrati celata bila podednakvo vo sina i crvena boja, ottamu gledam edna suknja i bluza so pandelki vo kafeava boja ,do niv stoeja visoki ubavi crni cizmi ,gi oblekuvam se gledam na ogledalo i vikam lele kolku ubavo mi stojat visokite crni cizmi .
--- надополнето ---
Nova sum na forumot ,eve eden od sinoka.
Sum bila na fakultet profesorot vo indeks mi pisuva 7 ispit po avijacija, i vikam ama sto baram povtorno na fakultet zavrsiv mongu odamna ,sega studiram po vtorpat, se naogam vo Germanija, pomegu visokoto plemstvo, edna postara princeza mi dava mnogu ubava biserna ogrlica , ama ne mozam da ja primam ,pred mene se naoga preubava narakvica vo forma na kvadrat so sini i crveni kamcinja ,ja zemam vo race, do mene imalo nova ubava suknja i bluza so pandelki i novi visoki crni cizmi , se oblekuvam i se gledam pred ogledalo i vikam lele kolku ubavo mi stojat crnite visoko cizmi . Pozdrav