Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.500
Поени од реакции
37.336
...Кипер е сопственост на Ердоган Турчинот, што сте запнале дека е албанско? :toe: а многу Албанци пазаруваат и во Стокомак, па и во Веро(-пулос) нема тука кога е во прашање поевтино или поквалитетно!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Никад нема да ги разберам тие што пазарат во Кипер... Мал милион маркети има од евтини до скапи, цо секое маало по два-три Стокомак/Кам/Тинекс/Веро/Рептил/итн. Од сите нив во Кипер да се залеташ на УЧК да му правиш промет... Тоа е ваљда некое посебно ниво на дефетизам и глупоча.
Ќе се погрижиме да ги купиме и Кам и Стокомак и Тинекс

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
сега за сега накај Тинекс сте ориентирани
Срамота таков бренд толку проблеми да има со производи со изминат рок и расипани производи, за ваше добро ќе ги купиме и ќе ги заличи.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.385
Срамота таков бренд толку проблеми да има со производи со изминат рок и расипани производи, за ваше добро ќе ги купиме и ќе ги заличи.
одамна е албански делот со овошје и зеленчук кај Тинекс, се збореше и за купување на фирмата од страна на Албанци
не знам до каде е таа работа

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.006
Поени од реакции
24.493
Uck ebe kaurki
Nisto novo
Thank you USA
Дедо ти ја има ебено мајка ти додека татко ти бил на патување и така ти си дошол на овој свет. Ајде малце сега чучњевац на мухамед педофилот.

Член од
5 септември 2024
Мислења
198
Поени од реакции
346
Ustaven kako pocna i prespanski ke go razgleduva.
Автоматски споено мислење:

Ќе се погрижиме да ги купиме и Кам и Стокомак и Тинекс
kupete gi vo vero ke pazarime koj ve ebe

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.656
Поени од реакции
33.837
дали комесарката за курово здравје знае дека америчка амбасада пристискаше по Грујо за тоа да го напраи?
Шо кyp тогаш наместо да ги процесиираат случаите, ги вратија во судовите на творевината во која самите они УЧК ги поставија за сатрапи?
Лицемерието и двојните аршини се зачудивачки.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.791
Поени од реакции
17.324

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.006
Поени од реакции
24.493
Член од
4 октомври 2019
Мислења
558
Поени од реакции
1.093
Za 2-3 dena site od Albanska nacionalnost sto gi poznavam

1. Makedonski albanec si zima 3k evra od kartica na klient gi isckokcuva... klientot go tuzi, go prepetupuva klientot zosto go tuzel.

2. Skodram od Prizren mu zgresiv tiket, mi go zede monitorot go frli vo soljata.

3. Makedonski Albanec bilder me rera da pustam klima na 12 stepeni da ladi... Vikam druze sobleci si ja montkata 12 stepeni e...povikav policija bidejki napravi problem sto ne sum pustil klima.

4. Kosovar so porse da sum stanal gay da odam so nego ako ne sum stanal da mu ja pazam....

5. Zene klosarot od pristina nosi upaljaci so uck na derbi Zvezda - Partizan....Eden Grobar bilder go zima i mu ja zapali bluzata so sopstveniot upalac.....

Dosega bev nekako 80%20% za Makedonci Albanci bidejki ne ziveam kaj sto ima albanci i nemam iskustvo koga nekoj se zali za niv ama posle ova dali nesto e od vremeto ili nekoj gi komanduva so 5G mrezata site vo isto vreme Izgubiv svako postuvanje....

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.163
Поени од реакции
22.742

Kajgana Shop

На врв Bottom