Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
...Кипер е сопственост на Ердоган Турчинот, што сте запнале дека е албанско? :toe: а многу Албанци пазаруваат и во Стокомак, па и во Веро(-пулос) нема тука кога е во прашање поевтино или поквалитетно!

Никад нема да ги разберам тие што пазарат во Кипер... Мал милион маркети има од евтини до скапи, цо секое маало по два-три Стокомак/Кам/Тинекс/Веро/Рептил/итн. Од сите нив во Кипер да се залеташ на УЧК да му правиш промет... Тоа е ваљда некое посебно ниво на дефетизам и глупоча.

Ќе се погрижиме да ги купиме и Кам и Стокомак и Тинекс

сега за сега накај Тинекс сте ориентирани

Срамота таков бренд толку проблеми да има со производи со изминат рок и расипани производи, за ваше добро ќе ги купиме и ќе ги заличи.

Срамота таков бренд толку проблеми да има со производи со изминат рок и расипани производи, за ваше добро ќе ги купиме и ќе ги заличи.
одамна е албански делот со овошје и зеленчук кај Тинекс, се збореше и за купување на фирмата од страна на Албанци
не знам до каде е таа работа

Uck ebe kaurki
Nisto novo
Thank you USA

Дедо ти ја има ебено мајка ти додека татко ти бил на патување и така ти си дошол на овој свет. Ајде малце сега чучњевац на мухамед педофилот.

тука лежи зајакот...ама овој пат немиен ќе го кркаат. https://sdk.mk/index.php/makedonija...kata-za-chovekovi-prava-na-sovetot-na-evropa/
Ustaven kako pocna i prespanski ke go razgleduva.
Автоматски споено мислење:

Ќе се погрижиме да ги купиме и Кам и Стокомак и Тинекс
kupete gi vo vero ke pazarime koj ve ebe

дали комесарката за курово здравје знае дека америчка амбасада пристискаше по Грујо за тоа да го напраи?
Шо кyp тогаш наместо да ги процесиираат случаите, ги вратија во судовите на творевината во која самите они УЧК ги поставија за сатрапи?
Лицемерието и двојните аршини се зачудивачки.

Za 2-3 dena site od Albanska nacionalnost sto gi poznavam

1. Makedonski albanec si zima 3k evra od kartica na klient gi isckokcuva... klientot go tuzi, go prepetupuva klientot zosto go tuzel.

2. Skodram od Prizren mu zgresiv tiket, mi go zede monitorot go frli vo soljata.

3. Makedonski Albanec bilder me rera da pustam klima na 12 stepeni da ladi... Vikam druze sobleci si ja montkata 12 stepeni e...povikav policija bidejki napravi problem sto ne sum pustil klima.

4. Kosovar so porse da sum stanal gay da odam so nego ako ne sum stanal da mu ja pazam....

5. Zene klosarot od pristina nosi upaljaci so uck na derbi Zvezda - Partizan....Eden Grobar bilder go zima i mu ja zapali bluzata so sopstveniot upalac.....

Dosega bev nekako 80%20% za Makedonci Albanci bidejki ne ziveam kaj sto ima albanci i nemam iskustvo koga nekoj se zali za niv ama posle ova dali nesto e od vremeto ili nekoj gi komanduva so 5G mrezata site vo isto vreme Izgubiv svako postuvanje....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom