- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.620
- Поени од реакции
- 5.259
Ваша е депонијава или бугарите ја направиле?Не биди шиптaр бе, прочитај што пишува по темиве ќе ги видиш суптилните провокации.
Ваша е депонијава или бугарите ја направиле?Не биди шиптaр бе, прочитај што пишува по темиве ќе ги видиш суптилните провокации.
Ти дефинитивно ќе бидеш број 4.Ваша е депонијава или бугарите ја направиле?
Наградно прашање - која „крупна“ риба од политичарите заврши во затвор, а да не е глуп како гоца брклата, миле ми текна?Кучево Ахмети да го видам зад решетки или преку граница, ќе ме натера да го сменам мислењето кон Мицко. Па здравје да даде Големиот Зајаз во пепел да го видиме некој ден, качаците да ги снема.
Вардарској србији, да ми го пафне сестра му на тој што го пишал ова.
Приметуваш дека цел пост е шизофрении. Мене поише шизофренично ми е тоа каде што вика дека овие 4 што се иселиле у Лондон и што решиле вака да живеат, дека се причина за депопулација на Косово и дека поише направиле од сите српски политичари.Вардарској србији, да ми го пафне сестра му на тој што го пишал ова.
Поверојатно е дека Дуа Липа им пере пари на наркомафијата отколку македонска институција спречила терористичка акција.@puno @Dardan-ia @Tigri11 ви благодариме што ни редовно ни спремате терористички акции низ државава и сакате да не убиете само затоа што не го следиме вашиот педофил и убиец свињата мухамед.
Илири ли се тие што спремале терористичка акција?Поверојатно е дека Дуа Липа им пере пари на наркомафијата отколку македонска институција спречила терористичка акција.
Терајте си вие со вакви "акции", далеку ќе стигнете.
Албанците сте докажани терористи.Поверојатно е дека Дуа Липа им пере пари на наркомафијата отколку македонска институција спречила терористичка акција.
Терајте си вие со вакви "акции", далеку ќе стигнете.
Чим овој вакви статуси пишува и се лиже изгледа он ќе го јаде...Кучево Ахмети да го видам зад решетки или преку граница, ќе ме натера да го сменам мислењето кон Мицко. Па здравје да даде Големиот Зајаз во пепел да го видиме некој ден, качаците да ги снема.