Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.311
Кучево Ахмети да го видам зад решетки или преку граница, ќе ме натера да го сменам мислењето кон Мицко. Па здравје да даде Големиот Зајаз во пепел да го видиме некој ден, качаците да ги снема.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.889
Кучево Ахмети да го видам зад решетки или преку граница, ќе ме натера да го сменам мислењето кон Мицко. Па здравје да даде Големиот Зајаз во пепел да го видиме некој ден, качаците да ги снема.
Наградно прашање - која „крупна“ риба од политичарите заврши во затвор, а да не е глуп како гоца брклата, миле ми текна?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.926
Поени од реакции
40.934
@puno @Dardan-ia @Tigri11 ви благодариме што ни редовно ни спремате терористички акции низ државава и сакате да не убиете само затоа што не го следиме вашиот педофил и убиец свињата мухамед.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.363
Поени од реакции
84.592
Дека албанската нарко мафија пере пари преку албанските поп ѕвезди, не е ново и непознато.
Перењето валкани пари отсекогаш идело преку индустријата за забава и градежништвото. Меѓу другото заради тоа што можат да се прикриваат или додаваат трошоци.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.300
Поени од реакции
28.212
Вардарској србији, да ми го пафне сестра му на тој што го пишал ова.
Приметуваш дека цел пост е шизофрении. Мене поише шизофренично ми е тоа каде што вика дека овие 4 што се иселиле у Лондон и што решиле вака да живеат, дека се причина за депопулација на Косово и дека поише направиле од сите српски политичари. :icon_mrgr:

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
@puno @Dardan-ia @Tigri11 ви благодариме што ни редовно ни спремате терористички акции низ државава и сакате да не убиете само затоа што не го следиме вашиот педофил и убиец свињата мухамед.
Поверојатно е дека Дуа Липа им пере пари на наркомафијата отколку македонска институција спречила терористичка акција.
Терајте си вие со вакви "акции", далеку ќе стигнете.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.612
Поени од реакции
9.241
Поверојатно е дека Дуа Липа им пере пари на наркомафијата отколку македонска институција спречила терористичка акција.
Илири ли се тие што спремале терористичка акција?

Член од
6 февруари 2022
Мислења
1.056
Поени од реакции
4.092
Албанците сте докажани терористи.
Затвореници во Англија:
На второ место Авганистанци 100 криминалци на 1000 луѓе.
Прво место Албанци 200 криминалци на 1000 луѓе, дупло повеќе од Авганистанците, и повеќе од Авганистанците пакистанците и сомалите заедно и убедливо на прво место најголеми криминалци на планетата земја сончевиот систем млечен пат и андромеда.
На Македонија треба да и се додели Нобелова награда за толеранција и соживот што такво кримогено племе трпи.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.020
Поени од реакции
6.146
Чим овој вакви статуси пишува и се лиже изгледа он ќе го јаде...

Кога сме кај Зајас и ако историјата се повторува, нашите дедовци го скинаа Мефаил Шеху

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom