Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.480
Поени од реакции
3.668
Овие се добрите Албанци од Албанија, нели така ти кажа твојата тетка што била лани у Ксамил?
Иначе може во оваа влегуваат и тие што се фатени илегално што работат и по скелиња не само тие со криминал.
Сум имал прилика да работам со албанци од Тирана, повеќето исти се ко вас, само некои се со италијански имиња. На ФБ кавер арапски за бајрам, име Алесандро. :pos:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.538
Сум имал прилика да работам со албанци од Тирана, повеќето исти се ко вас, само некои се со италијански имиња. На ФБ кавер арапски за бајрам, име Алесандро. :pos:
Можда човекот е Италијанец што примил Ислам и се преселил од Неапол во Тирана.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.480
Поени од реакции
3.668
Можда човекот е Италијанец што примил Ислам и се преселил од Неапол во Тирана.
Не, не презимето си е нивно Ахмети, Џелаили, Чеку. А имињата пола се такви. Чудна работа е колку им се диват на Италијанциве.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
214
Поени од реакции
347

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.901
Поени од реакции
17.798
Член од
11 октомври 2024
Мислења
340
Поени од реакции
615
Најголеми конзументи на дрога во Македонија се убедливо Македонците.

Албанците ем заработуваат убави пари, ем ве трујат како кучиња. После кажете дека не биле паметни.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.144
Поени од реакции
5.350

Албанците ем заработуваат убави пари, ем ве трујат како кучиња. После кажете дека не биле паметни.
Паметните личности се ангажирани во: високобразовни институции, академии на науки, научно-истражувачки центри...каде образуваат и квалификуваат инжинерски кадри за потребите од економијата, издаваат научни трудови...

Каква е врската меѓу криминалот, паметот, економијата и уништувањето туѓи животи?

Колку научни дела имаат напишано криминалците?

Благодарам на одговорот.

Член од
30 август 2024
Мислења
114
Поени од реакции
555

Друже, вашите зелки пијат енергетски пијалок кој продажна цена му е 30 денари. Нормален ли си?

Ако некој се труе, тоа се вашите диви орки по сите населби, села и градови каде живеете. 0 хигиена, 0 организација. Тотален хаос и распад систем. Ѓубре/отпад на сите страни. Бетер од „египќани“ сте.

И дај бе има ли админ на форумов? Кој кур се трпи ваква пичка што провицира само? Банирајте го доста глумите демократија, еден нормален пост нема. Гори од омраза во него. Опсесија му се Македонците. Дај банирајте го и нека си ебе мајката и он и сите како него.

Неписмена дива орка најде памет да соли. Не знае 2 реченици да напише, ги гугла пред да ги постира да види дали се точни.

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
868
Поени од реакции
1.321
За соживот... што да кажам... татко ми албанец, мајка ми македонка, јас југословен и партизан. Кој го интересира за соживотот било каква информација, т.е. што за муслиманите и православните, што за овие, што за оние, слободно нека ме праша. Ги знам и едните и другите. И оние ги знам, и вас ве знам. Едината работа што ги делат македонците и албанците од добар соживот е политиката. Ах, да, и тие избеглиците од Косовските планини што ни дојдоа и тука изиграваат алфа-мажјаци а се херетички говна со умови останати назад у Отоманската империја. Ех, и тоа не јебе. Од македонски албанци староседелци - до овие денес што ги гледаме на ТВ има голема разлика другари, многу голема.
Автоматски споено мислење:

Аууу, страшно еј. Страшно. Ги заборавиле иначе и ус(р)ашите од Хрватска.
Како дел од двете култури, дали Исламот или Христијанството ти звучи како морално подобра религија? Дали би практикувал религија измислена во Арабија 600 години по раѓањето на Исус од страна на човек кој имал сексуално дејствие со 9 годишна девојка додека тој имал над 50 години, имал многу секс робови и присилно со сабјата ги терал поробените народи да го примат Исламот?
Автоматски споено мислење:

Браќата со нивните нормални фамилијарни навики. Искрено ромиве ми се помили од косовар муслимански.

Член од
11 октомври 2024
Мислења
340
Поени од реакции
615
Друже, вашите зелки пијат енергетски пијалок кој продажна цена му е 30 денари. Нормален ли си?

Ако некој се труе, тоа се вашите диви орки по сите населби, села и градови каде живеете. 0 хигиена, 0 организација. Тотален хаос и распад систем. Ѓубре/отпад на сите страни. Бетер од „египќани“ сте.

И дај бе има ли админ на форумов? Кој кур се трпи ваква пичка што провицира само? Банирајте го доста глумите демократија, еден нормален пост нема. Гори од омраза во него. Опсесија му се Македонците. Дај банирајте го и нека си ебе мајката и он и сите како него.

Неписмена дива орка најде памет да соли. Не знае 2 реченици да напише, ги гугла пред да ги постира да види дали се точни.
Баш спротивно.

Цела оваа тема е базирана на стереотипи и навреда кон Албанците и фурање некоја имагинарна фикција дека Македонците се тобоже некоја супериорна култура наспроти Албанците. Што не е точно воопшто.

Јас можам со реални факти и докази да ти докажам дека Македонците најмалку 20 пати повеќе страдаат од социјална патологија и пороци од Албанците.

Нивото на корупција и нефункционалност на системот е на исто ниво присутно низ Источна Македонија. Погледни само на што личат градовите и селата низ Источна Македонија. Јад и беда.

Еве по македонски општини секојдневно се острануваат диви депонии. Таму Албанците ли фрлаат ѓубре?

Член од
6 ноември 2024
Мислења
472
Поени од реакции
791
Викаш албанците ја направиле депонијава а дарданија 2.0 ви ја наметнува?
Не биди шиптaр бе, прочитај што пишува по темиве ќе ги видиш суптилните провокации.

Kajgana Shop

На врв Bottom