- Член од
- 5 септември 2024
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 49
Lgbt drkac mi go vika ova... toa e so forumi sekoj insekt moze da pise ali u zivo u oci nemoze^ рече лик потпишан ко шут фор фан. Бруко.
Lgbt drkac mi go vika ova... toa e so forumi sekoj insekt moze da pise ali u zivo u oci nemoze^ рече лик потпишан ко шут фор фан. Бруко.
Можам да влетам гол и во твојата куќа, само немам обичај како твоите сонародници да имам сексуално општење со личности од ист пол.Maximum na koj shto ti mozhezh da mu vletash e Granit Xhaka.
Абе билмез ниеден, да не влегоа во Слупчане во договор со хоџата и политичарите, курац ке сменеа броила. А сигурно истото и во Арачиново. Се жалеа од околни села, дека поради тие неандерталци немаа струја. А инаку малку морген што плаќаат струја, можеби некоја минимална цифра, колку да се каже дека плаќаат.Евн има поставено 170 илјади нови броила кои што е невозможно да се манипулираат, скоро сите се кај албанците, последно им сменија и во Арачиново и Слупчане како последни бастиони.
Има и 650 илјади стари броила кои се лесни за манипулирање, наменети се за македонците.
Македонците краделе и крадат струја, со клима уреди плаќаат по 2000 денари струја.
95% од вработените во Евн се македонци, македонците имаат заштита од внатре.
Ретко некогаш ќе направат контрола кај македонците, и секогаш фаќаат крадци на струја, памтам еднаш им влегоа на кафичите и рестораните сред плоштад и улица Македонија во Скопје, еден куп крадци фатија.
АутоКтон швабо.Албанец со мачета и извици „Алаху Акбар“ се обидел да влезе во полициска станица во Германија
-Албанецот, кој живее во малото гратче Линц (област Нојед/6500 жители), во петокот околу 02:40 часот тргнал пеш до станицата „Ам Конвикт“. Таму постојано извикуваше „Алаху Екбар“ и велеше дека сака да ги убие полицајците, рекол Крузе, пренесува телевизијата.kurir.mk
...не е точно, не се продолжуваат договорите и на Албанците кои се од ДУИ со потпишани договори кога тие биле на власт, но и на тук таму Македонци кои се од СДСМ со потпишани договори кога СДСМ си беше на власт, е сега како направиле истите СДСМ и ДУИ кога дошле на власт и не ги потпишаа договорите на тие претходните, сега истото им се случува од новата власт ВМРО ДПМНЕ, ВРЕДИ и ЗНАМ што си запослуваат на место на овие предходните договорци!Не им се продолжуваат договорите на вработените албанци во Клиничка болница Скопје, наводно немаат пари, утредента се вработуваат македонци место нив.
Реално и јас кога ќе слушнам албански, српски, бугарски или грчки во Македонија нешто дивјачко во мене се буди.Угнетените козоебачи напаѓаат жени на сред бел ден бидејќи зборувале српски
Според очевидци, на амбасадорката, кој телефонски разговарала на српски јазик, и пришол помлад човек и ја прашал дали е од Србија, по што тој ја удрил со нога во грбот и побегнал.
Нападната амбасадорката на Србија во Мадрид
kajgana.com
Go imash toa, i bez da slushnesh neshtoРеално и јас кога ќе слушнам албански, српски, бугарски или грчки во Македонија нешто дивјачко во мене се буди.
Нормално дека го имам, на пример кога гледам што се случува во Струга одма помислувам на ослободување на градот.Go imash toa, i bez da slushnesh neshto
Е ми оти се фатени?...Па нели „брачата„ се вАспитАвани да не убиваат?...Двајца тинејџери фатени со пиштоли, куршуми и ножеви на различни краеви на Скопје - telma.com.mk
За помалку од еден час, полицијата синоќа уапсила две момчиња кои биле вооружени со пиштол, куршуми и нож. Вооружените тинејџери имале по 19 и 18 години, постариот е од селото Моране, а бил фатен во Драчево. Помладиот едвај полнолетен е уапсен во Сарај, а е жител на село Крушопек. Двајцата...telma.com.mk
Ради овој „културен„ настан, верувам дека ќе се зголеми бројот од туристи во СтругЕ...и ќе имаат што да видат и на што да се чудат.Нормално дека го имам, на пример кога гледам што се случува во Струга одма помислувам на ослободување на градот.