- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.340
- Поени од реакции
- 26.310
Не мора да бараш, тоа е гратис. Од куќата.Каде и кога сме го барале тоа? Кога јас лично сум викал дела тоа е нормално?
Не мора да бараш, тоа е гратис. Од куќата.Каде и кога сме го барале тоа? Кога јас лично сум викал дела тоа е нормално?
Ma jok, albancite kupuvat, da znaes kolku stara zolta sum kupil od Negotino. Eve lani duri i ovco sirenje kupiv od Berovo (duri poskapo od sarplaninskoto ovco sirenje)...med kupuvam od makedonci. A tebe sram da ti e...seperatista ni zaeden!Па како бре не купуваат? Тоа е огромен број на производи.
Сакаш да протнеш дека каурите не купуваат призводи со халал налепница?
Не ме смеј и не се спуштај на ирационалното ниво на Пуно.
Ја колку толку пазам на тоа, али буквално само ја. Никој друг каур не купува некој производ заради тоа.
А доколку би бил обратен случај, вие не би купувале. Тоа е факт.
Петпати го поставив прашањето и ниту еднаш ниту ти, ниту Пуно, не рековте, нема везе - мнозинството би купувале. Не можете така да кажете, затоа што знаете и вие и јас, дека Албанците доколку би постоел каурски еквивалент на халал, во огромно мнозинство би ги одбегнувале производите кои ги пеел поп.
Пуно, намали со мозочниот удар.Да бе, замисли, тоа е таа единствената професија која вие ја немате а албанците ја усовршија вие одите во Босна да земете оџа, свака ви част.
Автоматски споено мислење:
Oк тогаш, се простено било.
Say no more.
Ако де ама вие ќе исчезнете ако гледаме така.Ама ќе се намали и вашиот број, пошто бугарски пасоши не можеме ние да земеме.
Па пред неколку години знам дека имаше една африканска држава и ние кои подолго време не направипе попис, они поради војна(мислам дека Сомалија беше) а ние знаеме поради што. Е сега не сум сигирен ама мислам дека од тогаш таа африканска држава успеала да направи попис а ние сеуште не.Која и како најде ти корелација помеѓу попис и Африка, имплицирајќи дека неразвиените земји имаат повеќе шанси да не спроведат попис?
дискриминирате етнички
Значи џабе имаат гласање, штом мора да се пола полаПарламентот кој им брои 128 места, мора да се пола Христијани и пола Муслимани.![]()
Дали мислиш дека е преголем бројот на министри Албанци? Мислам дека се 9-10, а владата има 24-25 членови. Тоа е прилично повеќе од официјалните 25% Албанци во Севернава.Не мешај баби и жаби. Јас верувам дека треба да има вработување по етнички клуч некое време, ама не се сложувам некадарни да се вработуваат, или да седат дома и да земаат плата.
Катче за социјално разбудените шќипри етниќе атеисти?Ќе се формира нова албанска партија во Македонија
Гарант ќе бидат лабави, урбани, разбрани и нема да мафтаат со замислени карти![]()
Да те корегирам.Катче за социјално разбудените шќипри етниќе полу-атеисти?
Ако стварно овој дебилот Арсим Синани ќе биде дел од моторната сила на Самоопределување во Македонија, пиши пропало. Ако ова е вистина, целата симпатија што ја имав кон нив, како млади сили што сакаат да се борат против корупција, се множи со нула!Ќе се формира нова албанска партија во Македонија
Гарант ќе бидат лабави, урбани, разбрани и нема да мафтаат со замислени карти![]()