Абе тоа не е никаква тајна. Само е факт кој им непознат на каурите.Абе стварно еј, еден познаник шо работеше у Пекабеско одамна еднаш ми збореше дека чекаат некој оџа од Босна за да почнат да продаваат по халал
Тој можно е да бил... самоуверен лажливец.Абе стварно еј, еден познаник шо работеше у Пекабеско одамна еднаш ми збореше дека чекаат некој оџа од Босна за да почнат да продаваат по халал
Ме откри да си ебеш еј, колку си досетлив.Тој можно е да бил... самоуверен лажливец.
И оџа албанец нејќат, ццц, одат за словен во Босна. Тоа ти е национализам до крај.Абе стварно еј, еден познаник шо работеше у Пекабеско одамна еднаш ми збореше дека чекаат некој оџа од Босна за да почнат да продаваат по халал
Тоа е еј, ова кауриве у секој сегмент ве дискриминираат.И оџа албанец нејќат, ццц, одат за словен во Босна. Тоа ти е национализам до крај.
Не ми одговори, дали купуваат македонците...тоа со сертификатот е само маркетинг, мислиш некој оџа за секое пиле ќе изговори неколку магични зборови???Тоа се отприлика сите производи на кои има Халал налепница. Види у било која продавница, колку имаат таков знак.
За да има таква налепница, животното мора да го коле муслиман. Не може каур. Мора да биде муслиман кој е добро запознаен со исламот, посебно со делот кој се однесува на колењето.
Тој мора да го инвоцира гласно Алах, пред секое колење, извикувајќи Бисмалах.
(има и цел куп други услови)
А знаеш ли зошто ни на сон не ви даваат Бугарите државјанство?пошто бугарски пасоши не можеме ние да земеме.
Па како бре не купуваат? Тоа е огромен број на производи.Не ми одговори, дали купуваат македонците...тоа со сертификатот е само маркетинг, мислиш некој оџа за секое пиле ќе изговори неколку магични зборови???
двете партии смениле лидерства, изгубиле избори. ДУИ кај Албанците си е владетел 20 години.Зошто вие ги гласате овие две партии цело време? Премногу задоволни сте?
Да бе, замисли, тоа е таа единствената професија која вие ја немате а албанците ја усовршија вие одите во Босна да земете оџа, свака ви част.Тоа е еј, ова кауриве у секој сегмент ве дискриминираат.
Oк тогаш, се простено било.двете партии смениле лидерства, изгубиле избори. ДУИ кај Албанците си е владетел 20 години.
Say no more.Ние имаме целосно раселени села без жители, само викендашки, кои се подобро средени и организирани од албански села со по две три илјади жители.
Фиктивно министерство со 1,400 вработени Албанци кои не одат на работа постои само за да се задоволат вашите барања.Да бе, замисли, тоа е таа единствената професија која вие ја немате а албанците ја усовршија вие одите во Босна да земете оџа, свака ви част.
Автоматски споено мислење:
Oк тогаш, се простено било.
Say no more.
Каде и кога сме го барале тоа? Кога јас лично сум викал дела тоа е нормално?Фиктивно министерство со 1,400 вработени Албанци кои не одат на работа постои само за да се задоволат вашите барања.
која солидарност и пријателство ја очекуваш? Во кој свет ова нормално?
Па коа ќе ви го посочи некој тоа почнувате со изговори, ама вака ама така. Еден нема да рече, да вработување по етнички клуч е срање и делење на племиња, ајде да направиме граѓанско општество.Каде и кога сме го барале тоа? Кога јас лично сум викал дела тоа е нормално?
Не мешај баби и жаби. Јас верувам дека треба да има вработување по етнички клуч некое време, ама не се сложувам некадарни да се вработуваат, или да седат дома и да земаат плата.Па коа ќе ви го посочи некој тоа почнувате со изговори, ама вака ама така. Еден нема да рече, да вработување по етнички клуч е срање и делење на племиња, ајде да направиме граѓанско општество.