Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.187
Поени од реакции
84.059
D

Deleted member 53418

Гостин

Го дигале споменик нашите сонародници, јас не знам зошто овој споменик не е висок 150 метра.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.356
Зашто нема 24.3% правична застапеност овде?

Прегледај го приврзокот 330754
Затоа што математиката е само на македонски и не може да дојдат они до израз. Како очекуваш да го најдат х во равенка кога не можат ни да го изговорат? Зошто на пример никогаш не се бара да се најде ç? Треба некој албански математик да го контролира македонски математик.

Иначе да не биде дека само шиптaри постираме, еве за промена статус на FB еден од оние Албанци што се во едноцифрен процент:

Umejr Muamedi
2 д. ·

Новиот Премиер на Црна Гора (Дритан Абазовиќ) во своите објави на социјалните мрежи како и во други излагања го користи исклучиво црногорскиот јазик ама за некои Албанци од Македонија тој е херој, тој е албанец патриот, тој го отвори патот за Етничка Албанија итн. За истите овие Албанци ако некој Албанец од Македонија го користи исклучиво македонскиот јазик пред албанскиот тогаш тој е предавник, каур, шпиун итн.
ДА, и за мене Абазовиќ е патриот, тој е патриот бидејки ја сака својата Држава, бидејки за разлика од овие “големите албанци” кои живеат во Македонија а сонуваат за “Етничка Албанија” тој храбро се бори за Црна Гора, кој знае да прави разлика помеѓу нација и држава.
Kryeministri i ri i Malit të Zi Dritan Abazovic në postimet e tij në rrjetet sociale si dhe në paraqitjet e tjera të tij në publik perdor vetëm gjuhën malazeze, për shqiptarët e Maqedonisë ai është patriot, hero, ai hapi rrugën për “Shqipëri Etnike” etj. Per të njejtit shqiptarë nëse një shqiptar i maqedonisë përdor gjuhën maqedone para gjuhës shqipe ai është tradhëtar, “shka”, spiun etj.
Po, Abazovici është patriot, ama është patriot se e don vendin e tij sepse për dallim nga ju ai e don shtetin malazez dhe trimërisht lufton për popullin dhe për shtetin malazez.

Дури и бившиот в.д. премиер му има коментирано :D.

Член од
30 април 2022
Мислења
248
Поени од реакции
347
Затоа што математиката е само на македонски и не може да дојдат они до израз. Како очекуваш да го најдат х во равенка кога не можат ни да го изговорат? Зошто на пример никогаш не се бара да се најде ç? Треба некој албански математик да го контролира македонски математик.

Иначе да не биде дека само шиптaри постираме, еве за промена статус на FB еден од оние Албанци што се во едноцифрен процент:

Umejr Muamedi
2 д. ·

Новиот Премиер на Црна Гора (Дритан Абазовиќ) во своите објави на социјалните мрежи како и во други излагања го користи исклучиво црногорскиот јазик ама за некои Албанци од Македонија тој е херој, тој е албанец патриот, тој го отвори патот за Етничка Албанија итн. За истите овие Албанци ако некој Албанец од Македонија го користи исклучиво македонскиот јазик пред албанскиот тогаш тој е предавник, каур, шпиун итн.
ДА, и за мене Абазовиќ е патриот, тој е патриот бидејки ја сака својата Држава, бидејки за разлика од овие “големите албанци” кои живеат во Македонија а сонуваат за “Етничка Албанија” тој храбро се бори за Црна Гора, кој знае да прави разлика помеѓу нација и држава.
Kryeministri i ri i Malit të Zi Dritan Abazovic në postimet e tij në rrjetet sociale si dhe në paraqitjet e tjera të tij në publik perdor vetëm gjuhën malazeze, për shqiptarët e Maqedonisë ai është patriot, hero, ai hapi rrugën për “Shqipëri Etnike” etj. Per të njejtit shqiptarë nëse një shqiptar i maqedonisë përdor gjuhën maqedone para gjuhës shqipe ai është tradhëtar, “shka”, spiun etj.
Po, Abazovici është patriot, ama është patriot se e don vendin e tij sepse për dallim nga ju ai e don shtetin malazez dhe trimërisht lufton për popullin dhe për shtetin malazez.

Дури и бившиот в.д. премиер му има коментирано :D.
Dritan e prav Albanec koj e veren na Crna Gora.

Albanecot ne e nikakov problem, toj moze da se integrira vo sekoe opstestvo. Problem se divite kacacki ordi koi mislat deka uste e vreme na bezredie i golemi drzavi.

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.572
Поени од реакции
939
Кој соживот во Македонија? Со овие терористи? Со овие што не газат секојдневно???

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Како што кажа онаа Катица Ќулавкова, ми се чини еднаш она имаше пишано статус- Соживотот ке го платиме со живот

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.096
Поени од реакции
25.356
@Sussaro и @puno некој убав сончев ден :cool:

Замисли не ги знаеш и треба да погодиш по лицата кој од која националност е :D.

Нејќе бе, нејќе. Ни орли сака да летаме, ни да одиме до Porsche Macedonia да ја види новата Голф 8-ца, ни да возиме во спротивен правец на булевар и да се снимаме на Тик Ток, ни да демолираме некој јавен инвентар, ни барем по еден Golden Eagle да испиеме. Не знам што друго треба да направам :toe:.

Иначе он топик:

Вашата генетска структура и склоноста кон насилство ќе се студира многу време откако ќе се истребите меѓу себе (откако се разбира ќе го истребите и пола Балкан).

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ова е вистинската причина на борбата на УЧК, во 2001-ва.
Да може вака да паркира, а без да биде казнет, да можат да не плаќаат вода, данок, а да не бидат казнувани, само затоа што се Албанци, нивните функционери да можат дваес години да крадат без влакно да им фали...
После запрашајте се зашто бе овие каурите се против Западот, а за Русија?
И голем број на каури не ги е*аваат и почитуваат законите и прописите, секој што може некаде да фати врска или па да не биде фатен/виден/приметен/пријавен ќе си тера по свое, арно ама ако мене или тебе како каури не фатат како кршиме некој закон ќе не казнат, како ли ќе се браниме, со кој аргумент, од друга страна Албанецот е угрозен, загрозено малцинство кое мора да го носиме на грб сите ние останати мнозинство НеАлбанци т.е. каури у држаава. И после зошто грото од Македонците навијале за Путинчо и за Русија... а биле скептични и со омраза гледале кон западот, па пошто Македонецот 30 години по ред многу се "усреќува" од тие западни лаги и тапшање по рамо, затоа е тоа така...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.187
Поени од реакции
84.059

Тие дванаесетмина што влегле насилно пред затварање, гарант сакале да се населат таму. Природно им одговарало, гарант.

Kajgana Shop

На врв Bottom