Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Член од
15 октомври 2007
Мислења
101
Поени од реакции
0
Имав сличен проблем,лупаше нешто позади при кочење и тргање,и на крај испадна многу глуп проблем барем кај мене,кога имам скоро полн резервар нафта ми прави така,собира 60 литри ама цим падне на 50 литри па се до 35 - 40 литри лупа.Се работело за некој воздушен џеп што се правел во резерварот при поголема количина на нафта во него.
Знам дека звучи смешно ама и јас мислев дека е некој дефект и на крај испадна наведенава ситуација.Инаку се работи за Опел Вектра во случајов.

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Kade mozam da najdam centralna brava so dalecinsko i so 5 pumpici i kolku bi me kostalo?

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Дојди си у VOX у капистец имаат се што ти треба

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
За ЏиШ: може да е осигурачот на добошите. Ама најчесто тогаш струга по добошот а не сецнува.

А исто ако колата „закашлува“ може да е до затнување на водовите за нафтата. Мислам рече дека е дизел . Ако нагло „снемува“ нафта во системот се прават „џебови“ и колата „подждригнува“ така што ќе треба да видиш да го „испразниш“ системот за доток на гориво. Исто како да ти снемало нафта во возење.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Незнам... само на силно кочење тоа го прави. Ке ја носам утре на технички, па ке видиме.

Член од
1 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
5
Имав сличен проблем,лупаше нешто позади при кочење и тргање,и на крај испадна многу глуп проблем барем кај мене,кога имам скоро полн резервар нафта ми прави така,собира 60 литри ама цим падне на 50 литри па се до 35 - 40 литри лупа.Се работело за некој воздушен џеп што се правел во резерварот при поголема количина на нафта во него.
Знам дека звучи смешно ама и јас мислев дека е некој дефект и на крај испадна наведенава ситуација.Инаку се работи за Опел Вектра во случајов.
Вектра А или Б?

Член од
15 октомври 2007
Мислења
101
Поени од реакции
0
Б модел од 97 година.
А ти од кај знаеш Strutter ???

Член од
1 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
5
Дај набројте неколку сајта за продажба на половни аута во Македонија.Нешто слично на пазар3.com.mk.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не... Ете сега ништо нема :toe:, вчера цел ден го возев. Незнам што му е, стварно нема логика. Некако почна лагер назад да бучи, па кога ке менувам лагер, ке видам и во каква состојба се кочниците.

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Da ne e zapeceno cilindarceto za kocnicite pa da blokira i posle koga se vrejka da go sozdava toj udar

C

cige

Гостин
Еден другар сака да купи постер од Голф 5 за на ѕид во детска, сака да биде постерот колку е можно поголем.
И сака да ве праша од каде може да купи?

Kajgana Shop

На врв Bottom