krkrkrkr tapo edna fico 2007 ko za tebe ic da ne se mislis:pusk:Здраво моторџиски народе, вака ми треба некој предлог за кола (нова до 10 илјади евра) фала однапред (јас искрено сум тапа од коли):smir:.
krkrkrkr tapo edna fico 2007 ko za tebe ic da ne se mislis:pusk:Здраво моторџиски народе, вака ми треба некој предлог за кола (нова до 10 илјади евра) фала однапред (јас искрено сум тапа од коли):smir:.
па, основна врезија на пунто, а ако фрлиш уште 500-1000 ќе земеш со малце опрема, или основна корса, клио,207 и така. калос фулка е околу 9500, ем ќе ти останат 500 евра да ме частиш нешто. или спојлерче да си стаиш -))Здраво моторџиски народе, вака ми треба некој предлог за кола (нова до 10 илјади евра) фала однапред (јас искрено сум тапа од коли):smir:.
фала:smir:па, основна врезија на пунто, а ако фрлиш уште 500-1000 ќе земеш со малце опрема, или основна корса, клио,207 и така. калос фулка е околу 9500, ем ќе ти останат 500 евра да ме частиш нешто. или спојлерче да си стаиш -))
иначе, основните сеа идат со некој додаток... ко серво обавезно и електрика напред. ваљда. неам прошетано за сигурно да ти кажам.
иначе, најубаво ти е да си ги прошеташ салоните, и да пишеш цени за колите и нивна опрема, па ние да ти дадеме совет. пошто кога одиш таму, те примавуваат со некое попустче или + опрема.
ама за 10000, ја би зел основно пунто... мада, калосот ќе ме копка.
Вака сега... Кодиран клуч поновиве возила имаат сите. Тоа е за заштита од кражба. Ако ти бараат тука 50 евра, во грција ке ти бараат 30. Има мастер клуч од кој може да се изработи кодираниот. Од кодиран копија можат да ти направат ама обична. Во секој случај ако направиш обична копија ке те кошта некаде 10-15 евра, ке можеш да ги отклучуваш/заклучуваш вратите, нема да може да стартова моторот. А гледам нешто вир спомнуваш... што се деси со клучот? Го изгуби?Ако може да ми се помогне ,плис (не од кола во вир туку ве молам ) ,
колава е со кодиран клуч и кај овластениот сервисер ми бараат 50 евра да си направам копија.
Дали постои неовластен сервисер за таа работа и колку многу поевтино би било ?
:uvo:
1. да си платиш 50 евра.Ако може да ми се помогне ,плис (не од кола во вир туку ве молам ) ,
колава е со кодиран клуч и кај овластениот сервисер ми бараат 50 евра да си направам копија.
Дали постои неовластен сервисер за таа работа и колку многу поевтино би било ?
:uvo: