- Член од
- 25 февруари 2019
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 203
Вози побрзо[Голф 5]
Знае некој како да ги подесам прскалките на шофершајбна да шрицаат пониско, ми одат над кола.
Вози побрзо[Голф 5]
Знае некој како да ги подесам прскалките на шофершајбна да шрицаат пониско, ми одат над кола.
Pobaraj podobra Alfa...ako imas merak. Ovaa e ,,zdrobena,,soveti mislenje za alfa 159, 2009 godina 1.9 ?
Posto mi ja davaat za ok cena pa ako moze malku poveke za nea koj ima iskustvo.
i koga ja izvadiv sipkata za ulje pocna da dimi od nea i isfrli nekolku kapki ulje, e sega nekoi vikaat deka toa e los znak, inaku prethodnata kola sto ja zedov isto taka dimese od sipkata eve veke ja imam 50k kilometri nikakov problem.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
ако ти е ребрастиот каиш нов и со добар квалитет...Дали смеам да палам со туркање дизел возило (на каиш е 1.9dci)?
Пушти душа акумулаторот на ладново, немам во близина никој со кабли/полнач.
ги одра кладилнициве за еден акумулатор ли е проблемов, купуваш нов у такси до кола и монтираш.Дали смеам да палам со туркање дизел возило (на каиш е 1.9dci)?
Дали смеам да палам со туркање дизел возило (на каиш е 1.9dci)?
Касно беше за нов, затворени беа, а не бев блиску до дома. Средив работа со кабли, сабајле менувам нов.Ако е на нула акумулаторот, не може со туркање да ја запалиш...ако сакаш со 100 на сат засили ја, му треба струја на моторниот компјутер за да работи, ризикот за прерипување или кинење на ребраст е башка,
Викни такси со кабли, оваа услуга е 100 ден. во Прилеп
Обично стои на колите над нозете од совозачот, но треба доста умешност и гимнастички способности да се пристапи тамуЗдраво вака имам еден проблем се надевам има некој кој знае. Имам Форд Фиеста мк3 93година. Е сега сакам да ја средам меѓутоа не ми дува парното осигурачите се ок земав ново моторче е сега дали некој знае точно каде се наоѓа за да го сменам?
Проблемот е што на Фиеста незнам каде е точно а не сакам да ја растурам цела за да го најдам. Кај мене на колите и на Мерцедесот е над нозете на совозачот ама на оваа Фиеста не можам да најдам на интернет ниту слика кај е точно. Земав дел па сакам да го средам пошто колава е на сопругата прва кола и има значење па затоа ја средувам полека.Обично стои на колите над нозете од совозачот, но треба доста умешност и гимнастички способности да се пристапи таму
Ако не си чепкал вакви работи....оди на мајстор
Проблемот е што на Фиеста незнам каде е точно а не сакам да ја растурам цела за да го најдам. Кај мене на колите и на Мерцедесот е над нозете на совозачот ама на оваа Фиеста не можам да најдам на интернет ниту слика кај е точно. Земав дел па сакам да го средам пошто колава е на сопругата прва кола и има значење па затоа ја средувам полека.