Кинески или марка крос?ме интересира нешто околу кросовите која цена се движат какви марки има кај нас и која цена се ме интересираат тие послабите на пример 125 ки те казете нешто ?
па кинески ? мозе и некоја друга по евтина марка ?Кинески или марка крос?
Ако си паднал тогаш сигурно се длабоки и нема друго чаре освен фарбање. А за налепниците незнам вајда кај овластените за кивеј делови со продаваат да прашашСо што/како да се покријат изгребани работи на скутеров, исто така каде можам да најдам налепници за Keeway Matrix исто така на нив е изгребано па да ги сменам само.
Не се длабоки за тоа прашувам, само белото тоа што е изгребано малку како да го покријам.Ако си паднал тогаш сигурно се длабоки и нема друго чаре освен фарбање. А за налепниците незнам вајда кај овластените за кивеј делови со продаваат да прашаш
Ако е површински може со полир паста. Пиши од што ти е настаната гребаницата ако си лизнал со моторот ти нема спас вадиш пластики кој ти се изгребани и на фарбање.Не се длабоки за тоа прашувам, само белото тоа што е изгребано малку како да го покријам.
па и тие и тие кажете !!!Кинески или марка крос?
Па не е пожелно ... језда има филтер за бензин и се тоа ама подобро дополнувај бензинМоторов често ми останува без бензин може ли да направи некој проблем на машината запушување....или ништо не е ?