Совети околу мотоцикли

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
ме интересира нешто околу кросовите која цена се движат какви марки има кај нас и која цена се ме интересираат тие послабите на пример 125 ки те казете нешто ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
ме интересира нешто околу кросовите која цена се движат какви марки има кај нас и која цена се ме интересираат тие послабите на пример 125 ки те казете нешто ?
Кинески или марка крос?

Член од
16 мај 2010
Мислења
116
Поени од реакции
1
ајде бе казете некоја марка на крос мотор некоја по евтина?

М

Мартин`

Гостин
Со што/како да се покријат изгребани работи на скутеров, исто така каде можам да најдам налепници за Keeway Matrix исто така на нив е изгребано па да ги сменам само.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Со што/како да се покријат изгребани работи на скутеров, исто така каде можам да најдам налепници за Keeway Matrix исто така на нив е изгребано па да ги сменам само.
Ако си паднал тогаш сигурно се длабоки и нема друго чаре освен фарбање. А за налепниците незнам вајда кај овластените за кивеј делови со продаваат да прашаш

М

Мартин`

Гостин
Ако си паднал тогаш сигурно се длабоки и нема друго чаре освен фарбање. А за налепниците незнам вајда кај овластените за кивеј делови со продаваат да прашаш
Не се длабоки за тоа прашувам, само белото тоа што е изгребано малку како да го покријам.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Не се длабоки за тоа прашувам, само белото тоа што е изгребано малку како да го покријам.
Ако е површински може со полир паста. Пиши од што ти е настаната гребаницата ако си лизнал со моторот ти нема спас вадиш пластики кој ти се изгребани и на фарбање.

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
ај некој ако има искуство со Хамачи/Баотиан СР50 нека ми каже нешто за моторов, како се покажал, влече ли по угорници...?

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Има тука некој што мењал stock оперема на Априлиа? Дај кажете колку пари, што како и какви подобрувања има? :)

Член од
6 април 2005
Мислења
2.959
Поени од реакции
3.099
zdravo,nekoj da kaze mislenje za ovoj motor HONDA Transalp XL700

probuvav dosta motori i na site izgledam smeshno so svoite 192sm.ovoj e dosta golem i vaka mi fakja oko.
tnx

Член од
12 октомври 2009
Мислења
23
Поени од реакции
3
podolgo vreme imam vozeno transalp ama predhodniot model i mozam da kazam samo pofalni raboti za nego, odlicna i udobna voznja kako na kratki taka i na dolgi relacii i mnogu dobri performansi, izgledot e stvar na vkus i najbitno e na tebe da ti se dopaga bidejki ti ke si go vozis a za kvalitetot mislam deka za honda ne se diskutira, HONDA e broj 1 kaj motorite

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Моторов често ми останува без бензин :) може ли да направи некој проблем на машината запушување....или ништо не е ? :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Моторов често ми останува без бензин :) може ли да направи некој проблем на машината запушување....или ништо не е ? :)
Па не е пожелно ... језда има филтер за бензин и се тоа ама подобро дополнувај бензин ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom