Најбитно е да знаеш за доста, да имаш јак карактер и да бидеш нормален додека објаснуваш:pos2: а за тоа дека може да те фатат во кола според мене нема шанси, ако има нешто сомнително: татко ми ми ја зема прееска, неговата нешто не е во ред, кој знае кај бил и што правел, све што ке добиете е насмевка за таткото
правило е дека дома не се носи туѓо лице, најдете си место:pos2: за ситуацијата се известуваат максимум 2-3ца најдобри другари, немој да осети љубовницата дека не ја сакате девојката или па имате караници, зошто од кога ќе ви заебе ќе ти рече па и така се каравте, а верувајте дека ќе се потруди да го направи тоа, проценете ја љубовницата на време, какви и се намерите и дали не е другарка на вашата девојка:pos2: како и да е треба планче бр.1 и бр.2, ако не успеат двата...јебига судбина.Како и да е ако партнерот или партнерката ви се паметни и имаат искуство со неверни на пола лага примате шамар, ако не на пола лага тогаш на 3 дена после мотањето, според мене тоа се само нервози и затоа решив малку да се средам, сега за сега вака без неверства ми е подобро. Ако треба ептен помош опишете ја ситуацијата, колку може ќе помогнеме:pos2: