Совети за неверни:)

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Како што рече некој претходно,најдобро е ако те праша девојката/жената каде си бил и што си правел да и кажиш дека си бил со швалерката (барем кај мене успевало и тоа со неколку различни девојки :) )...скоро секогаш ќе мисли дека се зезаш и нема да поставува повеќе прашања,но сепак не треба често да се користи тој изговор затоа што губи на поента ако често се користи

С

Сатори

Гостин
Никола напиша:
Ех да било така едноставно никој немаше да да изневерува. Змисли се само за деца например ако имаат во бракот или пак ти е едноставно убаво со тој партнер, не би сакал никоја друга, али сакаш да се издуваш од време на време. Не си многу конструктивна.. Камо совети од кои ќе има некој вистинска полза?:)
Ако некој толку многу го сакаш и притоа ти е убаво со него , сигурно нема да го изневериш

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Одма под туш, траги од кармини, парфеми да нема...Облеката за перење. Бидете нормални, не премногу расположени, не зборувајте повеќе од обично.

Член од
19 јуни 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
e toa e veke nesto drugo, koga ke se zaljubis vo avanturata...... i posle sto..

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
би им дал еден совет, главата на гилотина и крццц!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Совет за неверни : - и понатака бидете неверни :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
ne postoi sovrsen zlocin
koga togas se se otkriva
хмм сигурен ли си?:pos2: ако добро ја организираш работата така да ништо не смее да ти се попречи на патот, биди сигурен дека нема да се дознае. Нема потреба на мешање на повеќе луѓе во ваква ситуација. Никако преголемо расположение или оттргнување на партнерот од себе, а за муабетот дека бев со швалер пали и тоа какои плус не го лажеш е сега он што не ти верува:pos2::pos2:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Kako i noze na sofersajba, stapki od stapala!
:pos::pos::pos:
Како и отпечатоци од шаките кои се лизгале по прозорците (ако ви текнува сцената на титаник во колата). Кога колата повторно поради некоја икс причина се замагли тоа се познава

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Preziram neverstvo i sovetuvam da ne bidete neverni bidejki na kraj samo sebe ke si se lazete . Koj prevaruva drug e slab karakter i ne zasluzuva da bide vo edna seriozna vrska nikogas i da gi spodeli blagoprijatnite plodovi na ljubovta !

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Едно опасно швалериште од старата генерација има кажано...
“Ако работиш на страна, дома работи дупло повеќе“ :)
Добар совет. Ама и жените на времето полесно се лажеле :pos:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Бидете сигурни во онај со кого го изневерувате партнерот, може е некој кој многу сака да зборува, па од старт ќе си заебете работа.
Одберете еден пријател/ка на кого можете да верувате, секогаш користете го како изговор ;)
После секс во кола со швалер/ка веднаш колата во автоперална на целосно чистење.
Алиштата на перење и правец под туш. :)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
неверство у кола и не е баш најпаметна работа...
бидете искрени (од искуство) ќе мислат дека ги заебаваш и ептен ако те фатат на лице место: па нели ти кажав

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Најбитно е да знаеш за доста, да имаш јак карактер и да бидеш нормален додека објаснуваш:pos2: а за тоа дека може да те фатат во кола според мене нема шанси, ако има нешто сомнително: татко ми ми ја зема прееска, неговата нешто не е во ред, кој знае кај бил и што правел, све што ке добиете е насмевка за таткото:) правило е дека дома не се носи туѓо лице, најдете си место:pos2: за ситуацијата се известуваат максимум 2-3ца најдобри другари, немој да осети љубовницата дека не ја сакате девојката или па имате караници, зошто од кога ќе ви заебе ќе ти рече па и така се каравте, а верувајте дека ќе се потруди да го направи тоа, проценете ја љубовницата на време, какви и се намерите и дали не е другарка на вашата девојка:pos2: како и да е треба планче бр.1 и бр.2, ако не успеат двата...јебига судбина.Како и да е ако партнерот или партнерката ви се паметни и имаат искуство со неверни на пола лага примате шамар, ако не на пола лага тогаш на 3 дена после мотањето, според мене тоа се само нервози и затоа решив малку да се средам, сега за сега вака без неверства ми е подобро. Ако треба ептен помош опишете ја ситуацијата, колку може ќе помогнеме:pos2:

Член од
5 мај 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
На оние на кои им е скурчено од долгата врска да им дадам најконструктивен совет и идеа ... раскинете ја веднаш сегашната и изградете си нова и поинтересна врска.
taka e......... :) ili sakate da bidete so nekogo ili ne.......

Kajgana Shop

На врв Bottom