Совети за неверни:)

N

NikolaMKD91

Гостин
i sto bidna si zivee li so zenata se uste :D
Многу нормално дека не . Жена му го остави, децата се откажаа од него . После тоа и други пријатели го видоа со истата швалерка . Еве толку години поминаа од тогаш, човекот до ден денес не признава . Си го држи мотото на непризнавање до смрт . :D

Член од
21 јануари 2014
Мислења
210
Поени од реакции
444
Јас мислев дека во темава треба да давам совети како да вратите доверба одкако ќе изневерите...
Патетично е тоа што некои луѓе не гледаат ништо лошо во неверството. Патетичен е секој совет овде што го прочитав за "како да не ве фатат".

Јас никогаш не би изневерила.

Оние што мислите дека ја спасувате врската со неверство,многу грешите. Едноставно е. Потрудете се повеќе околу вашата врска а не да ја замачкувате уште толку работата. Ако мислите дека решение е да се живее во лага тогаш само напред. Лажете го партнерот/партнерката, лажете се самите себе.

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Џабе ви се сите напишани или прочитани совети овде, ако девојката/жената/дечкото/мажот или кого и да варате, ви го начека и прочита акаунтот - сте го обрале бостанот :noze:

OIU

Член од
21 декември 2012
Мислења
124
Поени од реакции
261
Ма нека оди со која сака , гајле ми е. Ич нека не се мачи да измислува лаги и да крие од мене . :icon_lol:

Член од
31 јули 2014
Мислења
321
Поени од реакции
314
Кога ке изгубите некого ,после ке сватите колку го сакате не вреди за еден секс[DOUBLEPOST=1407683272][/DOUBLEPOST]Кога ке изгубите некого ,после ке сватите колку го сакате не вреди за еден секс

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Совети за неверни :)

Не одете да живеете во Ирак,Иран,Сомалија,Авганистан,Пакистан,Саудиска Арабија и сите азиски држави,оти ќе кркате камења како еклери..Ова е единствена работа што ја почитувам кај шеријатот..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Иам колешка неколку месеци е кај мене на работа, а веќе со 5-6 души се има исфукано. А со дечко и идат 6 години.
Баш ќе ја прашам за некој совет, како и успева :pos:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Иам колешка неколку месеци е кај мене на работа, а веќе со 5-6 души се има исфукано. А со дечко и идат 6 години.
Баш ќе ја прашам за некој совет, како и успева :pos:
Пусти мерак, најверојатно немојт против него.:ROFLMAO:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.397
Поени од реакции
4.249
Запамти како си и ја измамил зошто да знаеш дека после некое време ќе те праша пак за иста работа и гледај исто да одговориш зоштоа ако не се исти двата одговори ќе те фати :)
Ова е прво и основно. Памтете ги сите детали од лагата долго време.

Kajgana Shop

На врв Bottom