Совети за неверни:)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Мислев дека треба да постои ваква тема каде секој ќе дава совети за оние на кои или им е скурчено од долгата врска или си се такви по природа, како да успеат да го скријат своето поведение од партнерот. Сакам конструктивни совети, сакам идеи.
Јас нема да напишам ништо на почеток, освен основното – после секс со друга, туширајте се, не сакате жена ви/девојка ви да осети парфем/мирис на вашата тајна.
Значи повелете, кажете си свои искуства, кажете што сте правеле да замаскирате прељуба, споделете го своето знаење и искуство со помладите, дозволете барем за момент и тие да уживаат во слободата.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
1. Најпрвин осигурете добро алиби за времето кога сте со другата.
2. Осигурете дека никој, што не треба да ве види, нема да ве види.
3. Кога ке се вратете дома или кога ке сте со девојката не изигрувајте дека сте многу фин, повеке од она што ви е вообичаено.(трудете се да бидете секојдневен).
4. И покрај тоа што имате секс авантура со друга одржувајте го редовно вашиот сексуален живот со партенерката.
5. Избегнивајте секс во кола од причина парфем, и други мириси што можат да бидат индикатор за сомневање

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Kako i noze na sofersajba, stapki od stapala!

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Бидете дрски,убедливи, внимателни, прецизни во планирањето и пред се и над се
”Одрекувајте се” "Deny everything" - ако ве фатат.
За почеток толку па ако треба нешто друго понатаму....

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Za nevernicite ne treba sovet si znaat oni kako da si ja naredat.
:pishtoldz

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Никола напиша:
Мислев дека треба да постои ваква тема каде секој ќе дава совети за оние на кои или им е скурчено од долгата врска или си се такви по природа, како да успеат да го скријат своето поведение од партнерот. Сакам конструктивни совети, сакам идеи.
На оние на кои им е скурчено од долгата врска да им дадам најконструктивен совет и идеа ... раскинете ја веднаш сегашната и изградете си нова и поинтересна врска.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Дивајн напиша:
На оние на кои им е скурчено од долгата врска да им дадам најконструктивен совет и идеа ... раскинете ја веднаш сегашната и изградете си нова и поинтересна врска.
Ех да било така едноставно никој немаше да да изневерува. Змисли се само за деца например ако имаат во бракот или пак ти е едноставно убаво со тој партнер, не би сакал никоја друга, али сакаш да се издуваш од време на време. Не си многу конструктивна.. Камо совети од кои ќе има некој вистинска полза?:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Никола тоа е мое мислење и не гледам зошто би ти сметало ... па не те присилувам ни тебе ни никој друг да го употреби, нели?
Башка да, мислам дека и кога се работи и за брак и за деца подобро е да се раскине тоа отколку да се оди по други ... патетично ми е и мое си е, кому не му одговара нека не ме чита.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Дивајн напиша:
Никола тоа е мое мислење и не гледам зошто би ти сметало ... па не те присилувам ни тебе ни никој друг да го употреби, нели?
Башка да, мислам дека и кога се работи и за брак и за деца подобро е да се раскине тоа отколку да се оди по други ... патетично ми е и мое си е, кому не му одговара нека не ме чита.
Не се лути одма, аман:). Али можеше да фрлиш некој совет како да се снајдеме, што да направиме за да не не откријат кога работиме на страна.
Значи напуштање на партнерот, партнерката не е опција. Да отвориме тема зошто луѓето лажат и колку моногамијата е производ на организираната религија, али има многу теми отворени за тоа.
Тука би сакал да има нешто како.. никогаш не го давај твојот домашен телефонски број на љубовницата, никогаш не дозволувај да дознае каде живееш, не се преставувај со свое име и презиме, измисли лажна професија и состојба на врска, брак..

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Кога ќе те праша партнерот/партнерката каде си бил/а, одговори дека си бил/а со швалерката/от ... повеќе шанси има да те свати дека се шалиш отколку дека си искрен/а. Знам примери кои успеале, па пробајте.
Никола ете не се лутам, во ред е вака?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Дивајн напиша:
Кога ќе те праша партнерот/партнерката каде си бил/а, одговори дека си бил/а со швалерката/от ... повеќе шанси има да те свати дека се шалиш отколку дека си искрен/а. Знам примери кои успеале, па пробајте.
Да, тоа е веќе убаво..:))

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Дивајн напиша:
Vnimatelno so ovoj sovet. Obicno "pali" prvite tri-cetiri pati, posle toa veke ne funkcionira.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Jakov напиша:
Vnimatelno so ovoj sovet. Obicno "pali" prvite tri-cetiri pati, posle toa veke ne funkcionira.
Нема врска ... ако ја навикнеш така, после и на дело да те фати нема да ти верува, што ти е:)

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
iskoristi gi lugeto sho gi znaesh da ti pomognat vo alibito :)

Kajgana Shop

На врв Bottom