Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување
O

Orion.

Гостин
Не сакам да дојде до тоа да се пријавуваме или било што. Само не знам што да мислам, дали само се јача пред мене.. Реално мислам дека нема да се осмели да го направи тоа зашто е свесен за последиците, или само во афект ми збори зашто е очаен да се види со мене. Како и да е и он нема да помине добро, ако ништо друго барем по заканите. Иначе битен момент, имам видено дека има и други видеа и слики од други девојки ( или девојка ), не знам, кај него во телефон.
Не требало да си дозволиш да те снима со оглед на фактот што е таков идиот...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Закани и уцени. Тоа ништо не значи. Може едноставно да прекине да ја контактира девојката, и без никаков надоместок да ги израдува родителите, сегачниот дечко, и сите воајери во Македонија...
Педерски е ептен така, ама секако дека може...И ако девојката имала полни 18 во моментот на снимањето, не му можи никој ништо и да му дознаат ај пи адреса.
Реков може само уцените да го заебат да наебе....
Јас би ја советувал девојката следното, да им соопшти на родителите нејзини дека дотичниот има видео и со спремни принт скринови на уцените да се заканат со тужба ако не го уништи видеото.
Не знам што е толку вознемирена околу сегашниот дечко, нормално е дека имала секс во тригодишна врска и самиот е свесен на тоа.

F

FARANG

Гостин
Страв ми е да не дознаат моите или било кој друг, ќе се убијам ако дојде до такво нешто. Јас мислев да видам уште некое време како ќе се понаша и дали ќе продолжи со закани, да пробам да му кажам дека имам докази и дека ако продолжи така ќе го пријавам па да видам како ќе изреагира.
Си наебала секако. Шансите се дека веќе се пофалил или има копија. Ако идеш у полиција он треба да ти се заканил а од она што го кажуваш и не личи на некоја сериозна закана или уцена за да наебе до толку. Шансите се дека клипот ќе излезе, ваљда имаш и ти нешто на него.

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Викаш може девојкава да излезе со став дека била присилена? Врз основа на кој доказ ќе го потврди тој факт? Нејзиниот збор против неговиот. А од друга страна,навистина би било тешко да се заклучи од самото видео дали е присилена или не:)
Не присилена, туку консензуално, односно ја снимал без да знае таа.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Страшно е колку некои луѓе се наивни.
Добро бе девојче, кај ти бил паметот кога си му дозволила да те снима додека му го пушиш?
"Он ме сака, он е добар дечко, нема шанси да го покаже клипот на некого"
Хахахах...да, да, те сакал и затоа те снимал како му го лигавиш. Те снимал за да се пофали пред другарите. И можеш да бидеш среќна ако остане само на тоа. Во спротивно, купи си карта во еден правец за Алјаска. Ако клипот излезе, дотичниот ќе стане идол на сите маалски ропаци, а ти ќе бидеш доживотно обележана. Ни најмалку не треба да биде така, ама за жал тоа е реалноста.
Дури и да те сакал, треба да запомниш дека линијата помеѓу љубовта и омразата е многу тенка. Не смееш безрезервно да веруваш никому, најмалку на дечкото.

А што се однесува до фраерите што скришно снимаат без дозвола на девојката, па после го ставаат на нет видеото, ја на таквите би им го исецкала на крукчиња. Па после нека си ги гледаат снимките и нека се сеќаваат на деновите кога имале со што да ебат.

R

Rockstar90

Гостин
Закани и уцени. Тоа ништо не значи. Може едноставно да прекине да ја контактира девојката, и без никаков надоместок да ги израдува родителите, сегачниот дечко, и сите воајери во Македонија...
Како и да е, и он ке си трпи последици, ако не други барем по заканите. Само не верувам дека ке го направи тоа зашто не е глуп, си мислам дека во афект ми кажува работи за да ме натера да се видиме, како што и самиот рече, очаен е. Иначе битен момент, имам видено во телефон кај него и други слики и видеа од други девојки (или девојка), не знам. Почнав да се прашувам дали и нив им се заканувал вака. No comment. И после нека ми каже некој дека можеш доволно да го познаваш човек, ЕПА НЕ !
--- надополнето: 14 септември 2012 во 19:53 ---
Страшно е колку некои луѓе се наивни.
Добро бе девојче, кај ти бил паметот кога си му дозволила да те снима додека му го пушиш?
"Он ме сака, он е добар дечко, нема шанси да го покаже клипот на некого"
Хахахах...да, да, те сакал и затоа те снимал како му го лигавиш. Те снимал за да се пофали пред другарите. И можеш да бидеш среќна ако остане само на тоа. Во спротивно, купи си карта во еден правец за Алјаска. Ако клипот излезе, дотичниот ќе стане идол на сите маалски ропаци, а ти ќе бидеш доживотно обележана. А дури и да те сакал, треба да запомниш дека линијата помеѓу љубовта и омразата е многу тенка. Не смееш никому безрезервно да веруваш никому, најмалку на дечкото.

А што се однесува до фраерите што скришно снимаат без дозвола на девојката, па после го ставаат на нет видеото, ја на таквите би им го исецкала на крукчиња. Па после нека си ги гледаат снимките и нека се сеќаваат на деновите кога имале со што да ебат.
Да и ја така мислев, ама да сакал да се пофали ке се пофалел и до сега. А и не е тинејџер за да си разменуваат со другарите, постар е и доволно е зрел, или барем така мислев..

R

Rockstar90

Гостин
Консензуално - консензус - договорено,согласност на волја :)
па и не беше баш со согласност на воља, на некој начин он ме присили, не дека ме држеше за глава ама и не е дека јас сакав да ме снима, на разговорите го има и тој муабет.

O

Orion.

Гостин
па и не беше баш со согласност на воља, на некој начин он ме присили, не дека ме држеше за глава ама и не е дека јас сакав да ме снима, на разговорите го има и тој муабет.
Имаш ти карактер воопшто? Колку години имаш?

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Имам некои телепатски моќи во последно време..бууууууууууууууууааааааааааббббббааааааааа

Мислам дека е 20.

F

FARANG

Гостин
Кој последици бе дете? Иди и прашај во друг дел на форумот да ти дадат правно мислење дали тоа што го напишал е уопште закана. Дали врз база на тоа може нешто да направи полицијата или било кој. За закани у полиција ако тек така се идело а овие ако се замараат за секоја глупост (а ова твоето е апла глупост) тогаш пола држава треба да ни работи во МВР. Нит ќе ги интересира нит ќе се замараат ако не отидеш у станица со родители и адвокат.

Како и да е, и он ке си трпи последици, ако не други барем по заканите..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не е идејата сега да и судиме на девојчето. Испаднала глупава и наивна, јеби га. На крајот на краиштата, не направила ништо страшно. Оралниот секс е нормален дел од една нормална врска.

Јас имам слушнато приказна за во Хрватска, како дечкото ја натерал својата девојка да има однос со куче, и ја снимил. После извесно време кога луѓето ќе ја виделе на улица, лаеле по неа. Девојката на крајот се самоубила.

R

Rockstar90

Гостин
Кој последици бе дете? Иди и прашај во друг дел на форумот да ти дадат правно мислење дали тоа што го напишал е уопште закана. Дали врз база на тоа може нешто да направи полицијата или било кој. За закани у полиција ако тек така се идело а овие ако се замараат за секоја глупост (а ова твоето е апла глупост) тогаш пола држава треба да ни работи во МВР. Нит ќе ги интересира нит ќе се замараат ако не отидеш у станица со родители и адвокат.
ок, фала, ќе прашам....
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:08 ---
Не е идејата сега да и судиме на девојчето. Испаднала глупава и наивна, јеби га. На крајот на краиштата, не направила ништо страшно. Оралниот секс е нормален дел од една нормална врска.

Јас имам слушнато приказна за во Хрватска, како дечкото ја натерал својата девојка да има однос со куче, и ја снимил. После извесно време кога луѓето ќе ја виделе на улица, лаеле по неа. Девојката на крајот се самоубила.
хахахаха епа у целата мака и ме изнасмеа, фала ти :D

O

Orion.

Гостин

Не и судиш а со вториов муабет имплицитно ја навреди:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ок, фала, ќе прашам....
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:08 ---

хахахаха епа у целата мака и ме изнасмеа, фала ти :D
Не биди наивна, чим си го бара дај му го до јаја. Законите нас не штитат повеќе, не заборавај да пуштиш три солзи додека го пријавуваш ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom