Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
хахахаха епа у целата мака и ме изнасмеа, фала ти :D
Смешно ти е што девојката се самоубила?
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:14 ---
Не и судиш а со вториов муабет имплицитно ја навреди:)
Гледаш дека не е навредена, дури и се смее.

Плус, Ким Кардашиан стекна светска слава со тоа што му го пушеше на црнец и снимката од тоа свое јуначко дело ја постави на интернет...

Да живее релативноста...

:)
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:17 ---
Не биди наивна, чим си го бара дај му го до јаја. Законите нас не штитат повеќе, не заборавај да пуштиш три солзи додека го пријавуваш ;)
Убаво ја советуваш. Ќе биде интересно кога нејзините родители ќе ја гледаат снимката.

Нешто во стилот, ауфф убава таа на мама, како квалитетно пуши...

R

Rockstar90

Гостин
Смешно ти е што девојката се самоубила?
--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:14 ---

Гледаш дека не е навредена, дури и се смее.

Плус, Ким Кардашиан стекна светска слава со тоа што му го пушеше на црнец и снимката од тоа свое јуначко дело ја постави на интернет...

Да живее релативноста...

--- надополнето: 14 септември 2012 во 20:17 ---

Убаво ја советуваш. Ќе биде интересно кога нејзините родители ќе ја гледаат снимката.

А да го ставам на офф неколку дена да се олади ситуацијата и да видам дали ќе продолжи...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А да го ставам на офф неколку дена да се олади ситуацијата и да видам дали ќе продолжи...
Мој совет е да се видиш со него, и да се објасниш. Кажи му дека по никоја цена не сакаш повеќе да бидеш со него, и речи му дека е негова работа дали ќе ги пушти снимките. Реално, ти не можеш да го спречиш тоа на сила, остави ги овие јунациве овде.

Јас мислам дека во целата приказна има нешто што не кажуваш. Дали се работеше за некоја врста на забранета врска? Со постар, со припадник на друга вера, нешто такво?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Девојката ми личи на полнолетна, така да родителите немаат потреба да бидат повикани во полиција, сама нека си ја заврши работата која ја започнала.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Девојката ми личи на полнолетна, така да родителите немаат потреба да бидат повикани во полиција, сама нека си ја заврши работата која ја започнала.
Не мислев на тоа. Ако оди во полиција, бившиот од инает ќе најде начин да ја достави снимката до родителите. Ќе можат да ја изгледаат во некој термин помеѓу две турски серии...

Девојчето на потежок начин ќе научи дека се во животот се плаќа на некој начин...

R

Rockstar90

Гостин
Мој совет е да се видиш со него, и да се објасниш. Кажи му дека по никоја цена не сакаш повеќе да бидеш со него, и речи му дека е негова работа дали ќе ги пушти снимките. Реално, ти не можеш да го спречиш тоа на сила, остави ги овие јунациве овде.

Јас мислам дека во целата приказна има нешто што не кажуваш. Дали се работеше за некоја врста на забранета врска? Со постар, со припадник на друга вера, нешто такво?
7 години е постар од мене. И од таа причина според него и немавме нормална врска, не се експониравме во јавност, не искачавме заедно во друштво, цело време само јас и он. Не викам дека не му значев, само не знам зошто му беше толку битно што ќе помислат другите за нас.п.с. И јас мислам да се видам со него, и да му објаснам на убав начин, зашто секогаш кога сме се карале зборел секакви работи што не ги мислел, па така мислам и за ова дека го збори во афект и не бира средства за да ме убеди да се видам со него.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не мислев на тоа. Ако оди во полиција, бившиот од инает ќе најде начин да ја достави снимката до родителите. Ќе можат да ја изгледаат во некој термин помеѓу две турски серии...

Девојчето на потежок начин ќе научи дека се во животот се плаќа на некој начин...
Што го напраивте вие типов бетмен :icon_mrgr:
Абе има да се помоча кога ќе му тропнат на врата, а не да дели снимки.
Девојче ти идеш на фина варијанта и јас мислам дека таа варијанта ти е најлоша, само си го пролонгираш пеколот.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Девојче ти идеш на фина варијанта и јас мислам дека таа варијанта ти е најлоша, само си го пролонгираш пеколот.
А што ја направи ти нашата полиција?

Многу е веројатно дека ќе му ја побараат снимката и со задоволство ќе ја изгледаат. Уште ако типот има некој пријател таму, сето тоа ќе се сведе на еден добар мајтап...

R

Rockstar90

Гостин
ДА, и јас така мислам, посебно ако му ги доставам муабетите на татко му, штета, ќе дознае дека има син психопат !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А што ја направи ти нашата полиција?

Многу е веројатно дека ќе му ја побараат снимката и со задоволство ќе ја изгледаат. Уште ако типот има некој пријател таму, сето тоа ќе се сведе на еден добар мајтап...
Е нека иде нека пријави за злоупотреба на материјал да видиш како ќе реагираат на мало уплакано девојче. Нормално дека ќе ја изгледаат, само веројатноста да ја видат ссите и се намалува на нула ако иде на овој чекор.
А со молкање и муабети веројатноста математички и се зголемува после секој муабет.
ДА, и јас така мислам, посебно ако му ги доставам муабетите на татко му, штета, ќе дознае дека има син психопат !
Сега и ти ги мешаш работите, татко ко татко само ќе го тапне по рамо.
Ми се чини дека ем сакаш ем не ти држи газот па бараш блага варијанта :)
Јас тука се откажувам од совети, вие продолжете.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Пред малку мислеше дека е најдобро да разговараш со него, сега пак мислиш дека е подобро на сила да одиш.

Изгледа од мрдањето напред назад со главата на снимката ти се помешаа брзините...

:facepalm:

R

Rockstar90

Гостин
Пред малку мислеше дека е најдобро да разговараш со него, сега пак мислиш дека е подобро на сила да одиш.

Изгледа од мрдањето напред назад со главата на снимката ти се помешаа брзините...

:facepalm:
Па не знам што да правам, страв ми е да не дознаат моите, а и да не го испровоцирам уште повеќе, и решив да излезам со него и да направам нормален муабет и да му објаснам како стојат работите и да не ми се заканува зашто ќе го пријавам. А знам дека ќе се исплаши зашто имам близок роднина во мвр, и ќе се исплаши зашто има позната фирма и да не му се деси нешто. Ако продолжи со закани идам го пријавувам и толку. Не можам веќе.... Фала ви на сите многу !

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Па не знам што да правам, страв ми е да не дознаат моите, а и да не го испровоцирам уште повеќе, и решив да излезам со него и да направам нормален муабет и да му објаснам како стојат работите и да не ми се заканува зашто ќе го пријавам. А знам дека ќе се исплаши зашто имам близок роднина во мвр, и ќе се исплаши зашто има позната фирма и да не му се деси нешто. Ако продолжи со закани идам го пријавувам и толку. Не можам веќе.... Фала ви на сите многу !
Ќе му се налути секретарката :icon_lol:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.935
Поени од реакции
23.360
Реално гледано да не ти сум во кожата.
Сега сигурно си мислиш поарно трудна да останев ексик у пичку матер.

New Age

Lean Back
Член од
22 ноември 2010
Мислења
264
Поени од реакции
235
Грешиш ако одиш да се видиш со него.
Тоа и му е целта, очигледно апстинирал од секс долго време и пак бара да те легне, со тоа што ќе прифатиш да се видиш му ставаш до знаење дека се уште владее и има влијание врз тебе.

Неможеш со добро тука, дечкото има опасни психопатски желби и мора да се спротиставиш со сите сили. Тоа што сакаш да го прикриеш само те прави повеќе ранлива и зависна од неговите идни постапки.

Kajgana Shop

На врв Bottom