Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.206
- Поени од реакции
- 34.442
Зошто едноставно не го „закопаш“ правно и регуларно поради заканите кои ги добиваш?Луѓе ве молам за помош. Значи вака, имав дечко со кој се гледав 3 години. Последнава година прекинувавме 100 пати, и на крај остана да се гледаме само заради секс. И тоа траеше до пред некои 5 месеци, ама јас си фатив нов дечко.. Сега имам проблем со бившиот.. Цело време ми пишува, ме вика да се видиме и колку поише го одбивам толку по досаден е. Не знам што да правам и како да го откачам! Еднаш ме снимаше додека имавме орален и вчера дури почна со закани у смисол Не ми глуми пичка можам да те укопам у земја ако сакам да треба да се селиш надвор од Мкд, и ми вика имам многу убава роденденска честитка да му пратам на дечко ти... Не знам што да правам страв ми е да го избришам и да го блокирам не знам што може да направи.. Како да му кажам дека не ми значи веќе?? Страв ми е да не направи нешто со видеото, само со едно нешто се тешам дека кога му зборев дека ми е страв ако не го избрише ми рече дека нема шанси да направи нешто зашто има фирма и така и него не му е во корист во случај да се дознае. Ве молам за помошшшш
Има доста организации кои можат да ти помогнат во врска со овој вид на малтретирање и заканување. И нормално, да го одземат и уништат видеото.