leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Тогаш зошто ти се снимките?Никогаш
Тогаш зошто ти се снимките?Никогаш
Еден вид на перверзија или фетиш што веројатно требало да биде задоволенаТогаш зошто ти се снимките?
До толку си лош во сексот што во „репризата-гледање на клипот“ немаш потреба за самозадоволување? Претежно би требало да ти користи како материјал, во твојот случај тоа недостигаЕден вид на перверзија или фетиш што веројатно требало да биде задоволена
Немам коментар за постовДо толку си лош во сексот што во „репризата-гледање на клипот“ немаш потреба за самозадоволување? Претежно би требало да ти користи како материјал, во твојот случај тоа недостига
Се прашувам дали твоите партнерки кога би знаеле дека ги има некаде на твоја скриена снимка би посакале да се самозадоволат или да те исшамарат, ти што мислиш?Немам коментар за постов
Многу си ограничена
За архиваТогаш зошто ти се снимките?
Дај линкПрисуството на камерата знае да му даде цела една нова димензија на сексот
Чувам една снимка на безбедно на еден од cloud сервисите
Пријави у полиција дека те уценува со приложени материјални докази било да се звучни или писмени/електронски (фејсбук ова она)Луѓе ве молам за помош. Значи вака, имав дечко со кој се гледав 3 години. Последнава година прекинувавме 100 пати, и на крај остана да се гледаме само заради секс. И тоа траеше до пред некои 5 месеци, ама јас си фатив нов дечко.. Сега имам проблем со бившиот.. Цело време ми пишува, ме вика да се видиме и колку поише го одбивам толку по досаден е. Не знам што да правам и како да го откачам! Еднаш ме снимаше додека имавме орален и вчера дури почна со закани у смисол Не ми глуми пичка можам да те укопам у земја ако сакам да треба да се селиш надвор од Мкд, и ми вика имам многу убава роденденска честитка да му пратам на дечко ти... Не знам што да правам страв ми е да го избришам и да го блокирам не знам што може да направи.. Како да му кажам дека не ми значи веќе?? Страв ми е да не направи нешто со видеото, само со едно нешто се тешам дека кога му зборев дека ми е страв ако не го избрише ми рече дека нема шанси да направи нешто зашто има фирма и така и него не му е во корист во случај да се дознае. Ве молам за помошшшш