Снег

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Дефиниција за шмизла си или само хејтаме снег?

Не сум шмизла!
Не мора да значи дека ако учам во ЈБТ под дифолт сум шмизла :)

Хејтам снег. Поточно, сакам снег, ама не ваков што ќе паѓа цел ден, да неможеш да излезеш надвор, и на крај пола милиметар ќе има. Само проблеми прави. Затоа мрзам ваков снег!

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
У Железара се натрупало, а богами и у К.Вода.
Со цел памет по патичиња шлапкав. Тоа снегот им се турил унутра, ги навлажнил. :cry:
Греалкава уше дуфка, ми ги суши чорапкиве, али не е битно.
Лезет ми е снегоф.
Мелем за очи [бар засеа] ... мх, мх..
Ајде на двобој надвор! :duel: Ќе се гаџаме со лопти :pos:

Те предизвикувам...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Снегов мерак...нека продолжи вака една недела 24/7

U

UniqueGirl

Гостин
Ајде на двобој надвор! :duel: Ќе се гаџаме со лопти :pos:

Те предизвикувам...
Дечак као прво офтопик си. :tapp:
Како второ не мислам да си ги валкам новите фармерки, потоа моите *super cute* ракавчиња на овој бљакан снег.. I mean Hellow :) :pipi:
Како трето, можеби на некој начин може да дојде до оштетување на мојата косичка која секојдневно го добива заслужениот третман со НајНај препарати, така да no way.. *twep-twep*

:icon_lol:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
ова не е снег бе ова е срање...каша попара е по улициве...не се иде...ми здосади веќе снегов :nesum:

Како второ не мислам да си ги валкам новите фармерки, потоа моите *super cute* ракавчиња на овој бљакан снег.. I mean Hellow :) :pipi:
Како трето, можеби на некој начин може да дојде до оштетување на мојата косичка која секојдневно го добива заслужениот третман со НајНај препарати, така да no way.. *twep-twep*

хахахахааххаахаххаха ме изнасмеа со постов :pos2::pos2::pos2: :smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

:smeshko:
Ајде бе што има везе, ако дојде до оштетување ќе иаме со што да му се жалиме на гладиус :pos:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Закон. Конечно убаво врне. Го сакам снегов :back: :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
да прашам нешо ако може некој да ми одговори.. снегов кинески е ? т.е облацив од кина ни се пратени или?? ова не е снег шо паѓа бре ова се парталиШТА!!!

ке ми одговори некој?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.641
Си еба мамата:tapp::tapp: Што е ова врне дожд и паќа снег наизменично :toe: Се кашавица да му ебам мајката:uvo:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Не сум шмизла!
Не мора да значи дека ако учам во ЈБТ под дифолт сум шмизла :)

Хејтам снег. Поточно, сакам снег, ама не ваков што ќе паѓа цел ден, да неможеш да излезеш надвор, и на крај пола милиметар ќе има. Само проблеми прави. Затоа мрзам ваков снег!
Има македонски збор ... немора да се правиме дека сме од Скопје :)
Зборот е мразам, не сакам...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790

Леле да те начекам како се шеташ надвор како ќе попиеш една топка право во тимбата од мене :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Температурава е 0 и се топи одма. Како се затемнува така би паѓала температурава и со тоа би се направил слој ова за Скопје зборам :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.089
ич не го бива снегов , фалц полуснег помешан со дожд паѓа , ова ли е снег бе .

Kajgana Shop

На врв Bottom