Снег

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
сноу рулз ај кога ке падне снег да се собереме сите заедно да праиме лизгалица :):):):):)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Снег само првиот. Најневин е!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.924
Поени од реакции
50.685
нема потреба,стварно неке не се замара добро си е вака....аее кој го гледа тоа муљот на тротоари,па шљак шљак мокра чорапа пичку матер,нека не паѓа да не го глеам.....
него ја сакам пиратки да си купам од негде,ми се пука последниве денови некако:):)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
пиратки имаш уште сега ки битпазар 100 динара кутија 100 пиратки од кој 50 внатре не пукаат

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
МА НЕКА ПАЃА ВЕЌЕ ЕДНАШ АМАН! :vozbud:

Љубам снег, апсолутно го обожавам, со која душа го чекам само! Се` ми се чини као дете ќе рипам посабајлечки ко ќе видам низ прозор надвор бело некој ден. :) И боље блиска иднина да е оти ќе биде големата. :icon_lol: Многу сакам ладно време, и облаци, и ветер, и дожд, и зима, и нормално снег како ултимативен и неизбежен составен елемент од целото. :icon_lol: Ја не знам како може да има некој да го неќе, кога паркот у снег, улиците во снег, тепачките со снег, да не прам муабет за планина оти ќе напрам беља :icon_lol:, осетот кога ќе паднеш врз снег, па тоа фигурите, па едно од најубавите чувства уопште. И како ќе скијам без снег? Живот давам бе утре да е све у снег ало. :icon_lol: Башка што посмирена ствар од тоа кога паѓа ноќе да се шеташ наоколу нема, и онака жива душа нема пошо ЛЕЛЕ СНЕГ ИМА ДОМА ЌЕ СЕДИМЕ. Сејте си, мене ми е рај. :back:

Да, уште се гаѓам со снег. И уште би се глупирала со санка да има услови, од снег до санка. :icon_lol: :kesa:

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Снег само првиот. Најневин е!

Старите за првиот снег зборуваат и го нарекуваат демек е `кучешки снег` и секогаш како мала кога сакав да излезам на првиот паднат снег, мојата баба не ми даваше и ми велеше не излегувај на овој снег, не е добар, нема да можеш да направиш добри снешковци, и го нарекуваше `кучешки снег`.
Но, веќе не сум мала, така да бабо, шетај малце !!!:vozbud::vozbud::pos2:

S

<>skorpio<>

Гостин
во принцип мразам снег во град...цел град е со кал од колите и таа белина што ја дава снегот станува кафеава. Исклучок е снег на планина каде што стварно е бело и чисто све и ти се одмара мозокот и уживаш:pipi:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
ОООоооооо Едвај чекам кај нас да падне снег во Скопјево:vozbud:И ке правиме снешкооооооо:pos2::pos2:Обожавам снег:pipi:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Колку само сакав денеска наместо дожд да пагаше снег.
Убавини.
Барем немаше да морам да седам дома,ке шетев по снегот.

Lady Snake

~Дени ме чува!~
Член од
29 септември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
2
Sneeeeeeeeg!!! Sakam sneg! Konecno da vidam, vise pocnav da zaboravam kako izgleda pa zatoa prevzemam se u svoi race za i za svoe licno zadovolstvo ovaa zima idam nekolku dena na planina so decko mi da uzivam!

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Oхрид нема асолен снег паднато од пред 5 години:(

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Сакам снеееееееееееееееееееег!
Зашто кај сите врне само во Скопјево не:cry:ГО обожавам снегот,го обожавам мирисот на воздухот пред да падне,го обожавам небото портокалово кога паѓа снег.Аххх..дефинитивно го сакам снегот!:)И да,сеуште се понашам како дете.Сакам да се мавам со топки,сакам да се санкам со санка или уште подобро да се лизгам со оние големине кеси:)И ангелите да не ги забораам:pos:
Само заради топењето на снегот и неговото претварање во кал,мразам што живеам во град.Али тоа е што е:)
П.С.ајде бе веќе нека падне и тукаааа:cry:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Јас ОБОЖАВАМ снег.
Штета што оваа година во Скопје нема да падне, по се ми изгледа.
Обожавам да шеткам на снег и да ми крцка под нозе, да се мотам со шалчиња и ракавички, да се гушкам под ќебе дур надвор снежи, да правам ангели во снегот во парк пред да го разгазат.
Аууууф, обожавам зима, дури и калта по улиците (наоѓам начин да) ја сакам. :)

Ај нека паднеееееее. :(

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Еј од кога не паднал хардкор снег, да има за снешковци... Стално педерски паѓа, колку да се рашљакаат улициве и да ми прокиснуваат чизмите. Нека падне снег, не му бранам, ама нека седи убав чист бар 2-3 дена да си поиграме. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom