Снег

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Искрено најискрено снег мразам. Сакам да гледам како си врне се кога е бело вонка но да одам по снег да се пазам, мокрам затоа го мразам, па ако се натрупи треба чизми ке го фатиш ке ти се заледат раците па тоа мразам го, инаку на глетка е супер.
Инаку во Струмица само дожд никако да падне снегнче.

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50

Колку обожавам снег... Ај и Битола нека заврни многууу многууу снег :)

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Сноу мејкс ми хорни...

И овде во Кичаа подврнуват...

It would be hell of orgasms! :drk::drk:

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
Мразам снег, иако сакам да сум Ресен сега и да видам:vozbud:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Мразам снег, ич не сакам да се воденам, па после ко ќе се размачка се’ по улиците, да пазиш кај одиш да не се плесниш некаде. :pos:
А инаку многу обожавам да сум на планина во некое куќарче и да гледам како е се’ побелено од снег, ама само да гледам. :pipi:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ја сакам снег или да има асално или ич да не се лигави. Ако заврне колку да заврне и шлапајци по улици, ич нека не врне :))) така да си знајт:))))

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Сакам снег, да си шетам приквечер и полека да ме врни снег, уууууу уживам во тоа.
Ама само несакам по патовите да има шлакотници од снег, тоа мразам.
И оваа година сакам да заврне највеќе до сега, за да можам да си уживам во правење на снешковци .:vozbud:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
сакам снег ама и јас како armin06 сакам повеќе да заврне и да стои неколку дена а во меѓувреме да не се топи туку да се зголемува снежната обвивка:pos2: а иначе така малце само да заврне глупаво е после улиците се каша

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Кај нас денес во Прилеп падна снег, и тоа долго време.Ама помешан е со дожд и попара е низ градов.Мразам вака, сакам да биде бело, не вода на секаде:)
Важно е што падна првиот снег:)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Еве и Охрид изгледа врнит по околниве планини,а во градов асолен снег неаеме видено од...не знам кога...
ваљда све како е заоблачено од сите страни...
САКАМ СНЕГ И ОХРИД:cry:
последно убав снег имаше ко имав 10 години

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Луѓе бе, ве читам... Сакам снег ама не сакам кал... Епа не иде едно без друго, за да има убав снег и да биде се' бело (за во град зборам) мора да помине и тоа грдото :) Ама после па поубаво ќе биде :) Така уште повеќе ќе го сакаш...

Ја обожавам снег :) Викаат недела ќе врнело во Скопје :vozbud: Дај боже...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако веќе паѓа, нека паѓа квалитетно. Сакам убаво да биде се, а не да паѓа еден ден и одма потоа да се направи кал.

Б

БејбиГрл

Гостин
Мразам зима и се пропратно шо доаѓа со неа, ладно, снег...уф колку нејкам снег, коа има снег не ми се мрда од дома

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Сакам снег, да си шетам приквечер и полека да ме врни снег, уууууу уживам во тоа.
Ама само несакам по патовите да има шлакотници од снег, тоа мразам.
И оваа година сакам да заврне највеќе до сега, за да можам да си уживам во правење на снешковци .:vozbud:
Wanna join me? ....Само нека изнаврне! :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom