Снег

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Знае некој дали е добар патот со кола да се иде до Попова Шапка утре сабајле....Да не идеме за џабе?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.657
Поени од реакции
796

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Знае некој дали е добар патот со кола да се иде до Попова Шапка утре сабајле....Да не идеме за џабе?
Вечерва не беше најсјајно.
Нечист коловоз и заглавено автобус и некоја кола.
Само до утре би требало да го исчистат и да има ризла и сол фрлено, башка ако имаш добри гуми, ќе немаш мака.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Пред да тргнеш провери тука http://www.amsmspi.mk/mk/sostojba.asp#soob_info го обновуваат редовно
Вечерва не беше најсјајно.
Нечист коловоз и заглавено автобус и некоја кола.
Само до утре би требало да го исчистат и да има ризла и сол фрлено, башка ако имаш добри гуми, ќе немаш мака.
Фала и на двајцата за брзите одговори :)

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Во Битола врни снег!!
Па, не е невообичаено да врни снег во Февруари, но поентата е во тоа што вчера на 03.02.2016 имавме сончево време со температура од +18 степени а веќе денес температура околу 0 степени. Гоолема промена што не е добра во секој случај по здравјето на луѓето.

Sent from my mobile phone

Член од
26 јуни 2012
Мислења
131
Поени од реакции
105
Добро што не врне во Скопје... Ептен малку провејува цел ден ама не е доволно за да остане нешто.

Може сум кажала и претходно, ама ич не сакам снег. Само хаос прави низ градов. :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Добро што не врне во Скопје... Ептен малку провејува цел ден ама не е доволно за да остане нешто.

Може сум кажала и претходно, ама ич не сакам снег. Само хаос прави низ градов. :)
За хаосот се согласувам. Ама не е снегот крив, снегот е убав. Градот не чини.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
Слабо снегот кај нас вее (или уште не е дошол)
додека Скопјаништата ги потрупало:kezec:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom