Снег

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Слабо снегот кај нас вее (или уште не е дошол)
додека Скопјаништата ги потрупало:kezec:
Грешка си ..... во Скопје паѓа СМОГ не снег снег неможе да пробие од густата загаденст.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
Грешка си ..... во Скопје паѓа СМОГ не снег снег неможе да пробие од густата загаденст.
Не л'жи како “браќата“, еве го и кај нас над сантим качи:)

Ерор: го стопи сега:icon_mrgr:

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.449
Поени од реакции
39.078
Ако не заврне како шо треба како шо најавуваа , слободно нека се распушти ова УХМР.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
Ако не заврне како шо треба како шо најавуваа , слободно нека се распушти ова УХМР.
Они уште од поодамна се за распуштање:pos:

и замисли си колку се спремаа за чистење на снегот, кога се изненадени помалку пари трошат:icon_mrgr:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.449
Поени од реакции
39.078
Абе има време уште најавуваа од четврток до недела , али ако не падне барем 20-30 сантима од најавените 50 , џабе е. Па и 1000 и незнам колку тони сол. :pos:

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
Јас на оваа страна гледам и точно предвидуваат (до саат)
според неа после 3 до 12 се очекува јако веење

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ништо кај нас на Југот засега, само некои мешавини на дожд и снег.

Само многу ми се смешни медиумиве и владава, еден обичен зимски снег е најавен и пропратен со апокалиптични прогнози- поларни зими, кризни штабови, па препораки да се седело дома, аман бе, ако немаме видено снег пет години не значи дека треба да е понашаме како да сме од Сахара.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ништо кај нас на Југот засега, само некои мешавини на дожд и снег.

Само многу ми се смешни медиумиве и владава, еден обичен зимски снег е најавен и пропратен со апокалиптични прогнози- поларни зими, кризни штабови, па препораки да се седело дома, аман бе, ако немаме видено снег пет години не значи дека треба да е понашаме како да сме од Сахара.
Братче, тоа да се покаже оти вмро е спремно на се и вмро работи 24/7...
Интересно како можеа да предвидад поларна бура или како и да ја нарекоа, а не можеа да предвидат пороен дожд па ни загинаа 23 луѓе...

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
Братче, тоа да се покаже оти вмро е спремно на се и вмро работи 24/7...
Интересно како можеа да предвидад поларна бура или како и да ја нарекоа, а не можеа да предвидат пороен дожд па ни загинаа 23 луѓе...
Овоа се случува неколку пати секое зимо, додека оноа е едншка на милијарда години,
реално, не може да се предвиди на толку мало подрачје дека ќе наврне толку многу вода, за толку кратко време

G

Goldie

Гостин
Не е уште стигнат студениот бран во Македонија, пред 2 дена кога гледав беше на подрачје во Украина, Словачка, Молдавија сега е веќе кај нас во комшии

1.png

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Овоа се случува неколку пати секое зимо, додека оноа е едншка на милијарда години,
реално, не може да се предвиди на толку мало подрачје дека ќе наврне толку многу вода, за толку кратко време
Секaкo.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
29 септември 2016
Мислења
464
Поени од реакции
285
на вестите утре
снегот ги изненади службите...

:D

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.186
Поени од реакции
3.432
на вестите утре
снегот ги изненади службите...

:D
НЕ!
сега стварно се спремни, фрлаа ризла по тротоарите уште од лани што се вика;)
додека Плетвар, Стража, Буково..... ќе ги затворат и нема многу да се замараат за таму.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Искрено, одамна немаше ваков снег. Куманово е затрупано, веќе над 15цм а уште вее јако. Не би сакал да сум од Гевгелија каде дожд паѓа :LOL:

Али мене ми е топ, шетња, ракиица, друштво :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom