Снег

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
уфф кај нас колку многу снег има преубаво е надвор кога се оди по него:je:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
Вее!

Лет ит сноу,лет ит сноу,лет ит сноу...

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
имаше пред една недела ... и сега нема :(
Инаку обожавам снег ! шубо ми се зализгува улицата кајмене така да со едно затр4ување тап до продавница слегувам не мора да си арчам нигите :P

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Конечно снеги во Џорче. Едвај дочекав и тоа. Сабајлево кога се враќав од НГ 2 дел колку беше убава атмосферата. Обожавам снег!!!:vozbud:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Утре не да ќе има нова тура.Сеа глеав на а1 цел ден ќе врне.Инаку денес едвај се прибрав инаку шлапатарник невиден се е рашлакано.Сеа од понеделник -16 не да ќе фати мраз.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Глеав на интернет, одсабајле у 3 ќе почне пак да врне, и цел ден утре ќе врнело демек :)

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
I love snow.. Романтикии:pos2::pos2:.. а да, и утре ке вее:vozbud::vozbud::vozbud:

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Утре не да ќе има нова тура.Сеа глеав на а1 цел ден ќе врне.Инаку денес едвај се прибрав инаку шлапатарник невиден се е рашлакано.Сеа од понеделник -16 не да ќе фати мраз.
Не спомнувај... сабајлето во Кавадарци набрзина направи 3-4 сантиметри таман си реков ќе има повеќе и ништо. Се стопли наеднаш и замина цел снег па и тој од пред некое време.
Сега е друга приказна, надвор е подмрзнато, џам на кавадаречки :) ќе биде интересна шоферска вечер.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не спомнувај... сабајлето во Кавадарци набрзина направи 3-4 сантиметри таман си реков ќе има повеќе и ништо. Се стопли наеднаш и замина цел снег па и тој од пред некое време.
Сега е друга приказна, надвор е подмрзнато, џам на кавадаречки :) ќе биде интересна шоферска вечер.

Богами ако замрзне убаво ќе има и кршење нозе денес малце фати ама во Центар што беше да ти е гад да одиш.Мајката му е на Водно.Најубаво ми е на снег не разгазен и идеш крцка уфффффф милина.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Според последните информации утре и задутре цел ден ке вее снег,а од понеделник разведрување со температури - 16 минимални и -4 максимални и од среда попладне повторно снег.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ја погодија прогнозата!Надвор убаво го мава,шом партизанска ја фати значи убаво фаќа.Уште бе сол нема на улиците или така ми се чини

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Браво за метеоролозиве. Како го има наврнато во Струга, а и уште врне. За убо да е.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
И во Велес има снег ама мн малку и вчера се беше замрзнато:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom