Снег

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Снег има , уште поубаво е што е замрзнато под него па ја така фино си одама и само очекувам кога ке паднам па да ми се смеат сите:pos2:
А што е романтично па за навечер во парк да се шеташ:back:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Убо ми изгледа.
Инаку по природа не трпам ич студ,зато зимата малку потешко ми паѓа, особено овде во Битола ко секоја зима обавезно се симнува до - 50089 степени. :nesvest:
Инаку лепо је, пејзаж! :vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Јас јавно го повикувам другарот Виктор гг да направиме еден голем Снешко...еве тој нека избере локација :vozbud:...
...абе се е убаво ама ладно е бе :nesum:

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Најубаво е кога пага снег за Божик:pipi:Тогаш некако ептен празнично се чувствувам и најубаво ми е.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Јас јавно го повикувам другарот Виктор гг да направиме еден голем Снешко...еве тој нека избере локација :vozbud:...
...абе се е убаво ама ладно е бе :nesum:
Сакате да се собереме у парк? :vozbud:
Ќе правиме снешковци, па после ќе седнеме негде на кафенце или топло чоколадо :vozbud:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Шо убаво врне сега, одамна неам видено волку квалитетно да паѓа :) Ме потсеќа на времето пред 7 години, кога наврна пола метар снег у Скопје, е баш вака исто врнеше... Да даде господ цел ден да врне, да го натрупа :vozbud:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Леле се будам сега и како по обичај одам на терасана и ко ќе видам СНЕГ. Леле се израдвав:vozbud: А вчера вечерта цело време дожд врнеше ... леле ко малине деца се радвам:kesa:

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
Кај нас во ченто се истури од врненје снег леле вечер со има да биде:vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Снеговиии најдобро нешто. Let it snow, let snow....

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Во Радишани има многу многу премногу снег...автобуси не идат надоле и нагоре ....Прекрасно е тука кога има снег :vozbud:

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
снег рулз! :wink: особено коа снегулките се така големи...и има прекрасна слика..така смирува..а после се испукаш надвор хохохооо

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
************** Дај боже цел ден да паѓа. ***********

N

NeMiRnA

Гостин
Јавно го повикувам татко ми да не ме чита на форум од другата страна и да оди да го исчисти снегот од патеката,па се до тротоарот зошто казни ќе фрчат!!!:uvo:

Инаку замислите која идила ја имам јас во Драчево,како ме израдува снегов да знаете...па уште како интензивно си паѓа,до вечер од дома нема да можам да излезам!Не било шала да живееш под Китка...хахахахаха....сега кога ќе излезам со санката има сите деца да ми се поклонуваат,ем имам најјака санка,ем затоа што со снег ќе ги најадам мухахахахаха...се шалам,сепак добра сум...ќе одам до крај друшка ми као демек на чај и ќе ја пречекам од надвор на врата со топка снег.Традиција ни е,топка у глава кога има доволно снег,ма да плачка е ќе се налути...ама затоа после ќе правиме ГООООЛЕМ СНЕШКО ХА!!!Денес нека ми откаже љубов да го видам,има повеќе снег од вчера!!!

Мераци сум цела!!!!!СНЕГ!!!!Сакам снег!!!!

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
снегов е супер,еј за во парк измислено е,сега ги чекам да станат моите другари да шетнеме малце и правец на топло чололадо одиме

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Добро е во оваа 2009 има барем добар снег:vozbud:,само крајот не му се знае на која страна врне:pos2: , ако нека го вее само

Kajgana Shop

На врв Bottom