сакам снег али само кога си седам дома на топло и си уживам во погледот низ прозор....али кога ќе треа надвор да искочам коса ми се крева, ладно е, се лизга и во тие моменти мразам снег, уствари мразам зима!
Овие од Македонија пат ми се најголеми душмани.Одма ги исчистија патиштата, нема кај да се лизгам сега.И овој снегов за малце ќе ме ставеше во инвалидска количка денес.Како се лизга на плочникот жива среќа што преживеав.За малце ќе направев салто
Ама многу беше јака глетката, само одиш и гледаш пред тебе сите шизат кој паднал, кој офка, кој среќен што останал на нозе
Зимата како и летото најпојќе ми се свиѓа. Шознам, снегов некој посебен сегмент од зимата е, и некако ептен е убаво кога се е бело, си шеташ така со другарите, девојката..... крцка под нозете, милина. Посебно како што рече Егзотик погоре, гледаш некој се искршил, друг допрва ќе се искрши, а трет останал на нозе со насмевката до уши.
Обожавам зима
Обожавам снег
Обожавам ладно време
Обожавам кога сонцето ѕирка од небото и му дава посебен сјај на снегот како да блескаат милион мали дијамантчиња...ааа се изгубив :wink:
Аауууу сакам ептен снег. Сакам да сум надвор додека врне и сакам да гледам како врне. Го обожавам моментот кога ќе станам од сабајле и се ќе биде бело покриено со снег.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.