Смирени или избувливи?

*It's Gold*

Break Of Dawn
Член од
23 октомври 2009
Мислења
30
Поени од реакции
7
Многу сум избувлива и тоа ми е една голема маана, ама затоа пак лутината одма ми поминува... Ама моментот на таа нервоза најсилна неможам да го преќутам и да оставам да се смири само по себе... Ич не си ја сакам таа маана и пробувам да се сменам :nesum:
 
Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Порано ми се случуваше да не можам да се контролирам а и ако се исконтролирам, во себе да се изедам и после со часови да преживувам.Како повеќе се запознавав себеси сваќав дека избувливоста само ми штети и дека не ми носи успех ни во тоа што сакам да го постигнам. а најважно од се дека тоа не сум јас туку моето его кое на некој начин е повредено или пак не се одвиваат работите така како тоа си ги замислило. Да не се лажеме и сега ми се случува да реагирам најчесто во себе ама веднаш си кажувам тоа не сум јас а егото нека се секира кој го шиша така и му треба .
 

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја сум најмирно и најсмирено дете у цело Тетово x)
 
Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Пробувам да бидам смирена, а на моменти сум толку избувлива, што и сама кога ќе се осетам ми пречи... :toe:
 
Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
у последно време сум многу смирен за се...незнам дали е тоа добро или лошо...а иначе слабо се контролирам за некои за мене битни работи и кога пробувам да бидам сталожен умирам у себе...едноставно што повеќе се трудам да изреагирам мирно, толку повеќе знам дека ќе направам некоја беља понатака, неможам да издржам...треба повеќе трпение како и да е
 
Член од
3 јануари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
Смирен човек сум.... не се замарам, ама кога некој ќе претера враќам.
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Хммм, тежок одговор. :jaj: Од се по нешто, ама знам и да избувнам ако се изнервирам премногу. Инаку во глобала смирен, али не премногу.
 
Член од
22 септември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
13
Тешко може човек да ме изнервира. Најчесто сум смирена, но коа ќе се премине границата реагирам инстиктивно, не размислувам што правам ама се помирив со тоа, и веќе не се каам за тоа што имам направено, или дали има некакви последици тоа.
 

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
Избувлива сум и тоа многу..Провокации не поднесувам и нешто ме тера одма да вратам со иста мера како што ми се обратиле..Можам да бидам мноогу груба и знам дека тоа ми е голема маана ама ете, неможам ништо да направам. Понекогаш собирам, собирам и наеднаш..:violent1:
 
T

TaMчЕ

Гостин
хухууу ...дефинитивно сум во тие избувливите :pipi:
кога сум барем маалце изнервирана одма почнувам да се карам и кажувам нешто што не би го кажала...али јбг то је то ...
ама коа сум си у топ расположение секад ја смирувам ситуација :)
 
Член од
28 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Porano bev mnogu smirena licnost i za nisto ne se zamarav... ni so nervozi, ni so problemi, ni so tugji mislenja...No sega se smeniv malku... pa i me nervira toa sto se nerviram za gluposti i sekakvi sitnici...
 
Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
избувлива на квадрат или пак кубен неможам да се конторолирам кога се карам ама како шо стареам ми идит умот и сега малку помалку сум избувлива ама само малку :P
 
Член од
8 ноември 2009
Мислења
13
Поени од реакции
1
jas sum vo princip mnogu smirena i iskreno ne gi razbiram lugeto so plamnuvaat za sekoja sitnica mislam deka so vikanje i raspravii ne se postignuva nisto.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom