Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.637
Поени од реакции
88.305
Баш сега дојдов да го постирам, си ме претркал... Леле бугариве еј :pos: :pos: :pos: Тарантино не би смислил вакво сценарио како овие за 5 минути

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.309
Повеќе ми личи дека претседателот и капитенот ја наместиле, а црнецов појма нема за тоа. Па затоа толку гужва за овој да шутира.
Што да местат, испаѓање во втора лига? Со пеналот што го промашија, испаднаа во втора лига.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.775
Што да местат, испаѓање во втора лига? Со пеналот што го промашија, испаднаа во втора лига.
Не го слушав цело, знам нешто со испаѓање беше ама не знаев кој. Како и да е, не се потресоа многу што испаднаа колку што видов. :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.643
Дознале дека и да победат, пак ќе отпаднат. Конкурентите тепале во меѓувреме. Така да ништо чудно да ја наместиле на крај на икс :D

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не знаат утакмица да наместат како шо треба :pos: ...нека гледаат синките Сериа А малце, нека научат

Член од
14 април 2012
Мислења
32.845
Поени од реакции
67.309
Дознале дека и да победат, пак ќе отпаднат. Конкурентите тепале во меѓувреме. Така да ништо чудно да ја наместиле на крај на икс :D
Пак не ми се поклопа. Шутирање во рамки на гол не е местенка

Kajgana Shop

На врв Bottom