Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.637
- Поени од реакции
- 88.305
Баш сега дојдов да го постирам, си ме претркал... Леле бугариве еј Тарантино не би смислил вакво сценарио како овие за 5 минути
Баш сега дојдов да го постирам, си ме претркал... Леле бугариве еј Тарантино не би смислил вакво сценарио како овие за 5 минути
Повеќе ми личи дека претседателот и капитенот ја наместиле, а црнецов појма нема за тоа. Па затоа толку гужва за овој да шутира.
Што да местат, испаѓање во втора лига? Со пеналот што го промашија, испаднаа во втора лига.Повеќе ми личи дека претседателот и капитенот ја наместиле, а црнецов појма нема за тоа. Па затоа толку гужва за овој да шутира.
Не го слушав цело, знам нешто со испаѓање беше ама не знаев кој. Како и да е, не се потресоа многу што испаднаа колку што видов.Што да местат, испаѓање во втора лига? Со пеналот што го промашија, испаднаа во втора лига.
Дознале дека и да победат, пак ќе отпаднат. Конкурентите тепале во меѓувреме. Така да ништо чудно да ја наместиле на крај на иксШто да местат, испаѓање во втора лига? Со пеналот што го промашија, испаднаа во втора лига.
Пак не ми се поклопа. Шутирање во рамки на гол не е местенкаДознале дека и да победат, пак ќе отпаднат. Конкурентите тепале во меѓувреме. Така да ништо чудно да ја наместиле на крај на икс