- Член од
- 6 август 2011
- Мислења
- 682
- Поени од реакции
- 1.065
БРАВО, е ова се вика правна држава!!!
исто како при распит во полиција и при распит на сведоци имаат право на адвокат бидејќи може и сведочење да биде изнудено, нели имаше случката со лажниот сведок, Кежаровски ??Не сум слушнал досега некој да сведочи со помош на адвокат. Друго е ако е обвинет.
аа така тоа се пеелоПрасица нема да лежи затоа што знае многу информации кои туку така можат да се испеат и да отидат во јавност, а со тоа паѓа владата. Тоа нема да го дозволат и западните сили, Прасица да лежи в зандана.
Но, жртвено јагне МОРА да има. Па најлогично е дека би бил Боки Тредичи или Кичеец, но не би било изненадување и двајцата да лежат.
разберете ги и дечките од ΣΔΣΗΜ, си имаат макаМуабетов беше
Костадин : Да каже Мицковски дали на телефонот на Боки 13 има мои фотографии со спуштени гаќи, и зашто има ? Да не се крие Мицковски и да каже пред народот, доста го лаже !!!
фалат ќегевара настроени членови, доста ве има комитиblackadder е всушност форумска верзија на Костадин Костадинов...
Се препозна а?Вака е подобро
Манулач најјак ми е - правдата на дело, секој ќе одговара, кутриот срцето му знае, ми се плаче.
рано е за антидепресиви, сеуште се на лубриканти.Ги снема нешто комуњарите на форумов а? Изгледа се под антидепресиви![]()
Нсма потпора Бокче.аа така тоа се пеело
да беше толку лесно и бојанче до сеа ке спасеше гз
Sent from my iPhone using Tapatalk