Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.683
- Поени од реакции
- 88.627
Зоран Башановиќ, еден од највисоките советници на Заев.Баки кој е?
Зоран Башановиќ, еден од највисоките советници на Заев.Баки кој е?
Секако дека даде предлог, само што твојот предлог е како да се истура од шупливо во празно.Јас дадов предлог. Мислам дека опозицијата треба да е вклучена во власта со претставници, за контрола. Може и еден министер без ресор да има, дел од спроведување на тендери... итн...
Не знам кој го напишал ова ама е точно во центар.Реков веќе, власта почна да се одлепува од оваа опасна рекетарска група, да ја сече папочната врвца со неа.
Ај сеа не претеруј и ти. Ленчето освен што има добар стас не би рекол дека има и квалитети кои ти и ги ставаш на врат. Како тоа не видела кога влегувала и каде влегувала, со какво друштво си има работа, ама откако сменија личен опис на државата и не постои Македонија, Ленчето увидело нешто...!Сега кога увидовме дека и Катица Јанева е ѓубре, а СЈО е неспособно и служи само да зема пари од народот, мило ми е што најспособната од сите нив, Ленче ги увиде гомната и навреме се дистанцира од нив.
Ленка
![]()
Малку му е.... требало да му ја скршат главата..... На овој цреп револуцијата што ја започна беше шарена, пред 4 години....-----------
Нестор Огинар бил приведен заедно со мајката на убиениот Пино
kurir.mk
МАКЕДОН И УМ
Со Љубов, Почит и Непокор од Македонија .
Слободата, Честа и Достоинството за Македонија ќе ги извојуваме единствено сите ние Македонките и Македонците заедно од целиот свет!
Јас денес застанав пред тенковите на НАТО кај “ Порта Македонија” за да им кажам дека нивното место не е во Македонија .
Бев брутално нападнат од “македонските “ униформирани лица и приведен во полиција.
Здрав и жив сум и уште посилно решен да се борам се додека не го урнеме овој фашистички режим и не ја вратиме Македонија на Македонците.
Револуцијата што туку започнува!
Инсталирањето на Зоран Заев на власт беше единствениот начин да се деинсталира Груевски.Малку му е.... требало да му ја скршат главата..... На овој цреп револуцијата што ја започна беше шарена, пред 4 години....
После е.... нема каење. Овој изрод учествуваше во инсталирањето на Зоран Заев на власт... и неможе да биде ништо друго освен изрод...
Македонија не заборава...
А очигледно и единствениот начин да се случи ова што се случи....Инсталирањето на Зоран Заев на власт беше единствениот начин да се деинсталира Груевски.
и тоаА очигледно и единствениот начин да се случи ова што се случи....
Втор пат пишуваш дека Н.О. бил активен учесник во спец-операција за која кај нашиве преессститутки се користи смешно-невино име шарена револуција.Малку му е.... требало да му ја скршат главата..... На овој цреп револуцијата што ја започна беше шарена, пред 4 години....
После е.... нема каење. Овој изрод учествуваше во инсталирањето на Зоран Заев на власт... и неможе да биде ништо друго освен изрод...
Македонија не заборава...
Според тебе значи, Груевски бил единствената пречка на тоа да се промени името, историјата и да се воведе двојазичноста ..... Значи во прикаскава што ја кажуваш Грујо најпатриот испадна....[DOUBLEPOST=1562513990][/DOUBLEPOST]и тоа
Има траги на интернетот од вендетата на професорот против Грујо.... која резултираше со ова дереџе...Втор пат пишуваш дека Н.О. бил активен учесник во спец-операција за која кај нашиве преессститутки се користи смешно-невино име шарена револуција.
И првиот пат замолив и сега повторно: каде (место, настан), кога (време година или ден) и со што Нестор учествувал во таа валкана спец-операција?
Знаеш, обвинување дека “некој“ изведувал или бил учесник во спец-операција за да ја уништи својата држава Македонија и не е баш така наивно, остави тоа приказните со кои Северџаните се залажуваат, во историјата сите тие ќе бидат реално прикажани а името “северџани“ ќе им остане исто како и на торбешите.
Претходно повеќе внимание-време посветив на Украина и Сирија така да може не сум видел некоја епизода од серијалот со извонредното сценарио и брилијантите актерски способности на Сверџаните, во режија на големита и вечна Квинта+Меркелка
Одувек си ме забављал со вака извлечени заклучоци. Па после врз тие така извлечени заклучоци, ќе си изградиш кула. Тоа е модус операнди кај скоро сите такви дискутанти овде.Според тебе значи, Груевски бил единствената пречка на тоа да се промени името, историјата и да се воведе двојазичноста ..... Значи во прикаскава што ја кажуваш Грујо најпатриот испадна.....
ајде де војводо.... ти сам ја изедначи смената на Грујо со гомнениците што се случија... не те тепав по прсти јас...Одувек си ме забављал со вака извлечени заклучоци. Па после врз тие така извлечени заклучоци, ќе си изградиш кула. Тоа е модус операнди кај скоро сите такви дискутанти овде.
Ако играј си....
Али барем не се мешај коа возрасните зборуваат.
Не знаеш колку си блиску до вистината.... Важно го сменивте Грујо, другото не е важно...
Знам бе војводо... се надевам дека мирно спиеш...Не знаеш колку си блиску до вистината.