Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Im go reche.Што не сте на протест ?
Или само на тастатура сте комити и антички ?
Im go reche.Што не сте на протест ?
вака си игравме кога немавме струја во славна Југославија, shadow on the wall. Мада орелот е најрано византиски симбол. Послем го земаат црногорците, србите и русите. Од кај на кај испадна дека го летаат исклучиво албанците, не знамво меѓувреме низ Преспа и Битола летаат орли......црни нормално
Глуп еден, не знаеш дека византија се викала албанија, а господ е србин? Зезамвака си игравме кога немавме струја во славна Југославија, shadow on the wall. Мада орелот е најрано византиски симбол. Послем го земаат црногорците, србите и русите. Од кај на кај испадна дека го летаат исклучиво албанците, не знам
Koмитите не протестиралеШто не сте на протест ?
А пред два месеца кога предреферендумски Дудукот Муртински довлечка 50 автобуси, сендвичојади кај беше тогаш да повикаш да ги блокираат тие автобуси?Па што ако ги блокира? Ако во град во кој живее 70% од Македонија не се соберат барем 5% - 35 000 се тоа од 700 000 жители нема сврха. Ако Скопје со толку жители чека да дојдат автобуси од Берово, Виница и Свирипичино тогаш џабе ти е се.
треба да го викнат МЕТА на крстот на Водно, кога ќе биде отварање на торањот на АЕК... таму има дузини црни орли од кај Матка доваѓаат , што летање ќе има..Кога ги откажа и овој удбашов....не им се пишува добро
во меѓувреме низ Преспа и Битола летаат орли......црни нормално
Албанскиот претседател Илир Мета „лета орли“ во Битола
![]()
Како успеа да му ја утнеш поентата на постот и скроз да не сфатиш што пишува, е просто неверојатно.А пред два месеца кога предреферендумски Дудукот Муртински довлечка 50 автобуси, сендвичојади кај беше тогаш да повикаш да ги блокираат тие автобуси?
Јас не повикав да се блокираат туку реков што има врска ако ги блокираат. Ако во град од 700 000 жители неможеш да собереш 30 000 за одбрана на Македонија тогаш нешто не е ок. И да и ЗЗ и Н Г влечкаа автобуси и ќе влечкаат. Мене ми е гајле за партиите ако не им излегуваат луѓе од Скопје, а за ваков настан"надпартиски" штом има потреба да носат значи и на овие луѓе народот не им верува многу, или нешто не е ок со народот или си се промирил со судбината или не им е гајле - тоа е поентата со автобусите.А пред два месеца кога предреферендумски Дудукот Муртински довлечка 50 автобуси, сендвичојади кај беше тогаш да повикаш да ги блокираат тие автобуси?
Околу 200 000, се чека уште синот на Грчева.Груба проценка, народ пред собрание?
Така де што има врска, голема работа оневозможено им е правото на протест, голема работа, важно е кога сендвичојадите се влечкаат по автобуси да има непречен проток. За народот зошто вака зошто така е комплицирана тема општиот менталитет и расположение.[DOUBLEPOST=1542569486][/DOUBLEPOST]Јас не повикав да се блокираат туку реков што има врска ако ги блокираат. Ако во град од 700 000 жители неможеш да собереш 30 000 за одбрана на Македонија тогаш нешто не е ок. И да и ЗЗ и Н Г влечкаа автобуси и ќе влечкаат. Мене ми е гајле за партиите ако не им излегуваат луѓе од Скопје, а за ваков настан"надпартиски" штом има потреба да носат значи и на овие луѓе народот не им верува многу, или нешто не е ок со народот или си се промирил со судбината или не им е гајле - тоа е поентата со автобусите.
Не се прај паметен не те личи. Туку што бидна со Таљо?Како успеа да му ја утнеш поентата на постот и скроз да не сфатиш што пишува, е просто неверојатно.
(се зезам, веројатно е у твојот случај)
Твојот одговор е: Како си Берич? Ако врне дожд во Свирипичино тогаш добро. Не знаеме какво е времето во Свирипичино, ТИ како си? Ти одговорив ако во.... Ова е споредено твојот одговор за Талат - пи*кински.
Tемница е, не ги фаќа сателитот.Околу 200 000, се чека уште синот на Грчева.
Што има пред собрание? Да не се врши масовна размена на тегли со ајвар?Груба проценка, народ пред собрание?
Батали сендвичите - зошто народот неќе да ја одбрани Македонија? Страв му е? Преку глава му е од неказнивост и не му е гајле ни ЕУ ни НАТО ни Трамп ни Путин? Точно не е во ред што ги запирале но 700 000 граѓани кои живеат во 20 км радиус од собрание неможе да им се забрани, каде се?Така де што има врска, голема работа оневозможено им е правото на протест, голема работа, важно е кога сендвичојадите се влечкаат по автобуси да има непречен проток. За народот зошто вака зошто така е комплицирана тема општиот менталитет и расположение.[DOUBLEPOST=1542569486][/DOUBLEPOST]
Не се прај паметен не те личи. Туку што бидна со Таљо?