- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Се јави дежурниот. Не драпај, кажи ако имаш нешто. Баш ме интересира и дали вмро го организираше или бојкотирамОколу 200 000, се чека уште синот на Грчева.
Се јави дежурниот. Не драпај, кажи ако имаш нешто. Баш ме интересира и дали вмро го организираше или бојкотирамОколу 200 000, се чека уште синот на Грчева.
Се прашувам, зошто руската пропаганда избрала во Македонија нејзини носители да бидат исклучиво лица со попречен развој? Нели им личи тоа малку контрапродуктивно?Не се прај паметен не те личи. Туку што бидна со Таљо?
И да живеат во Германија истите лица...Се прашувам, зошто руската пропаганда избрала во Македонија нејзини носители да бидат исклучиво лица со попречен развој?
Ти кажав комплицирана работа е расположението на народот, многу фактори се во прашање-20 и кусур години го тормозат со тој проблем, предавства ос сите страни соодветно губи доверба, сиромаштија корупција соодветно го оскотуваат, медиуми, уцени.... Со оглед на ситуацијава ова е премија. Она што најмалку можеше народот го направи на референдумот, не се подведе и покрај се.Батали сендвичите - зошто народот неќе да ја одбрани Македонија? Страв му е? Преку глава му е од неказнивост и не му е гајле ни ЕУ ни НАТО ни Трамп ни Путин? Точно не е во ред што ги запирале но 700 000 граѓани кои живеат во 20 км радиус од собрание неможе да им се забрани, каде се?
Неможам да му објаснам дека доколку нуди нешто поразлично од ВМРО и СДСМ дека не треба да користи нивни методи со влечкање на сендвичи. Јас се кладам дека луѓето ако осетат искреност во некоја трета опција ќе ја поддржат помасовно.Се прашувам, зошто руската пропаганда избрала во Македонија нејзини носители да бидат исклучиво лица со попречен развој? Нели им личи тоа малку контрапродуктивно?
Разбирам ја хуманост и социјална интегрираност на тие категории, ама не морале баш у оддел пропаганда да ги стаат.
БраосСе прашувам, зошто руската пропаганда избрала во Македонија нејзини носители да бидат исклучиво лица со попречен развој? Нели им личи тоа малку контрапродуктивно?
Разбирам ја хуманост и социјална интегрираност на тие категории, ама не морале баш у оддел пропаганда да ги стаат.
Па да донекаде но народот исто така знае дека Јанко, Палчо, Солза, Вилипче се веќе видени политичари и прочитани и не ги разликуваат од СДСМ и ВМРО.Ти кажав комплицирана работа е расположението на народот, многу фактори се во прашање-20 и кусур години го тормозат со тој проблем, предавства ос сите страни соодветно губи доверба, сиромаштија корупција соодветно го оскотуваат, медиуми, уцени.... Со оглед на ситуацијава ова е премија. Она што најмалку можеше народот го направи на референдумот, не се подведе и покрај се.
Ете, наводно осетиле во Левица таква искреност. Но, јас ценам дека ништо од тоа во пракса на избори, нема да биде.Неможам да му објаснам дека доколку нуди нешто поразлично од ВМРО и СДСМ дека не треба да користи нивни методи со влечкање на сендвичи. Јас се кладам дека луѓето ако осетат искреност во некоја трета опција ќе ја поддржат помасовно.
Т'п а упорит.Браос, Ај сега кажи што бидна со Таљо ваков каов што е ти пречи, ти пречел?
Па да Левица до сега не биле на власт така да неможам да ги критикувам додека сите овие другиве биле на власт до сега и ќутеле, како сега одеднаш се однесуваат како да се удриле во дрво и им дошол умот.Ете, наводно осетиле во Левица таква искреност. Но, јас ценам дека ништо од тоа во пракса на избори, нема да биде.
Т'п а упорит.
Би ми пречел, кога би бил дел од хашкиот комплекс на случаи. А дали е, или не е, не знам.
Сигурно нема да молчам за неговиот избор за министер, а после кога ќе го стаат спикер, да се преправам дека нешто ми е тоа живот или смрт, кога претходно сум ќутел. Така да, тој параван на Бетмен и остали, за спасувањето на газот на Грујчо, е прилично проѕирен, дотолку повеќе што излезе у јавност планот Иванов заради упадот да прогласел вонредна и да прател војска да апсела.
Значи воопшто не станува тука збор за Талат, најповеќе затоа што ни со око не трепнаа истиве кога Груевски го именуваше за министер.
Срамно е да се признае ама македонецот не е научен да троши акал на трети опции. За нив треба да гаташ, мош ќе сакаат демократија, може ред.До сега имало многу трети опции, но се покажало на дело дека народот не ги сака и се држи до своите стереотипи СДС и ВМРО
Побегна Грујо,#СеспасиИии. Дај смири малце хормоните сега..Ако де, важно Грујо да го затв....oh wait![]()
или поточно ти пречи кога е во коалиција со дпмне, додека сега си е ок.... или пак обратно од сега што викаш... кога го стаиле спикер си ќутиш, додека за министер "се преправаше дека ти е нешто тоа живот или смрт"Би ми пречел, кога би бил дел од хашкиот комплекс на случаи. А дали е, или не е, не знам.
Сигурно нема да молчам за неговиот избор за министер, а после кога ќе го стаат спикер, да се преправам дека нешто ми е тоа живот или смрт, кога претходно сум ќутел.
министер е голавода работа, премиерот може да го тргне при секоја реконструкција... спикер на парламент е друго, тој може а и веројатно ќе го надживее муртинецот..... го стаиле спикер си ќутиш, додека за министер "се преправаше дека ти е нешто тоа живот или смрт"