ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.026
- Поени од реакции
- 7.124
*при што му нанел повреди во пределот на Платформата
Па предавник на граѓанското општество, ти текнува?И шо кур ако Јоци била дел од отпорот?
Ја па цело време мислев дека народот е копјето, а Груевски е штитотНародот е штит, а Груевски е копјето.
Јас навистина не знам што ќе се прави со овој народ. Најискрено.
Имаш мерак на копја?Па предавник на граѓанското општество, ти текнува?
"Како само се осмелува да праша такво нешто?!??!1!"[DOUBLEPOST=1488155124][/DOUBLEPOST]
Ја па цело време мислев дека народот е копјето, а Груевски е штитот
Дај линк
Хмммм, јас па мислев за демократија се боревме, сечие мислење да е подеднакво важно.Или сум се заебал ?Јоци бе!
Како да му објасниш дека јоци во ситуацијава е битна колку ланскиот снег
Па уште сеа шу праиме пишал, мислиш некоја вест ќе прочиташ да паднеш од стол!
ЈОЦИ
Не бе, Љуми. [DOUBLEPOST=1488155537][/DOUBLEPOST]Јоци бе!
Како да му објасниш дека јоци во ситуацијава е битна колку ланскиот снег
Па уште сеа шу праиме пишал, мислиш некоја вест ќе прочиташ да паднеш од стол!
ЈОЦИ
Имам мерак да ги брцам на радознали.[DOUBLEPOST=1488155643][/DOUBLEPOST]Имаш мерак на копја?
Сечие мислење.Хмммм, јас па мислев за демократија се боревме, сечие мислење да е подеднакво важно.Или сум се заебал ?
А копја сакаш а? Си ја ставаш црната кошула на тврдокорни и трк по копје? И Илче сакал копја, така ви е урнекот.Не бе, Љуми. [DOUBLEPOST=1488155537][/DOUBLEPOST]
Имам мерак да ги брцам на радознали.
Кога ги брцам во радознали, највеќеА копја сакаш а?
Како те возат упм.А копја сакаш а? Си ја ставаш црната кошула на тврдокорни и трк по копје? И Илче сакал копја, така ви е урнекот.
Вие може да се борите само за да ви го сменат растителниот кашкавал. Свое мислење и дпмне не одат во иста реченица.Хмммм, јас па мислев за демократија се боревме, сечие мислење да е подеднакво важно.Или сум се заебал ?
Реков ја на крај ќе испадне дека Шарените јаделе сендвичи.Вие може да се борите само за да ви го сменат растителниот кашкавал. Свое мислење и дпмне не одат во иста реченица.
значи треба приватно специјално обвинителство, способно, што ќе ги ископа ако не милиардите барем стотици милиони евра а не овие што парадираат и водат постапки за скршени џамоине најпартискиот, систем каде приватниот сектор ќе има поголеми плати од државниот и каде младите како последна шанса ќе гледаат да се пикнат во администрација.
То треба заев да почне да го прави а тоа е долг и болен процес а обвинители, судови, полиции да гонат криминалци без за тоа да му се дава налог од партиски штабови кој да се гони а кој да не се чепка.
Кога тоа ќе го направиме, комплет овде шо сме ќе се префрлиме на форуми Мода, Автомобили, Љубов...