- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.026
Од Болтон.Прегледај го приврзокот 180872
ПОДДРШКА ЗА ПАТРИОТИТЕ.
Од Болтон.Прегледај го приврзокот 180872
ПОДДРШКА ЗА ПАТРИОТИТЕ.
крај на муабетот.
Da se nadevame deka eden den i ova ke bide. Ne mora terorizam, si ima voeni zlostorstva itn itn...tie ne treba da se opfateni so amnestija.
Не е никаква грешка, да сакаа да ги процесираат ќе останеа таму.Голема грешка беше на Хашкиот трибунал (поточно на обвинителите таму) што ги вратија Хашките случаи.
Imas pravo brat, zaebi i zakoni i sve - daj da si go vratime grujo
Ниту странски служби, ниту жолти комбиња, ниту мрачни сили ништо не ви проаѓа.исто како што ќе одговара и сдс за сите злодела малверзации продажби распродажби и останати криминали што се случуваат во моментов. власта не е вечна а стапот има два краја, само што нареден пат кога ќе отиде сдс во опозиција нема да се врати повторно.
Што има врска јас тоа што го кажав со ова ти што го постираше?
Па обвинителите као наводно не утврдиле дека имаат случај. Нема везе, поширока тема е ова, ќе отвориме и прашање за транзициона правда која, по мене, не беше задоволена по 2001.Не е никаква грешка, да сакаа да ги процесираат ќе останеа таму.
Кој рече дека ова е патриотски?Што има врска јас тоа што го кажав со ова ти што го постираше?
Срамота е да се служите со некрофилија и со загинати Македонски војници за да пробате на некој начин да ги исперете овие ситниве профитери што ќе наебат.
Не ти е прв пат и во најмала рака е срамота, грозно и воопшто не е патриотски тоа што користиш загинати Македонски војници во вакви ниски цели.
Груевски целосно ви ја искриви реалноста за тоа што е патриотизам а што не е. Мене би ми било срам ама изгледа вие сте оперирани од срам.
Сите ќе јадат притвор. Штом Дурловски доби притвор, кој реално е најмалку антипатичен и најмногу има име од сите обвинети, овие другите шанса нема да поминат без притвор.И Владо Јовановски доби притвор од 30 дена.
вронг, ХАГ ги врати предметите 2008 а автентичното толкување е од 2011 ... 2008 дојде повторно ДУИ на власт и е во континуитет...Zatoa rekov i povlekuvanje na avtenticnoto tolkuvanje od 2008.
Голема грешка беше на Хашкиот трибунал (поточно на обвинителите таму) што ги вратија Хашките случаи.
Има ли сознанија, притворените се главном организаторите на движењето или тепачите во Собрание???И Владо Јовановски доби притвор од 30 дена.