dali si slusnal za muhamed zekiri od sdsm? i za delegacijata od sdsm sto otide na proslavata na erdogan?Никако не може нормален човек да има симпатии кон исламистот и неговата паносманска политика кон Балканот. Тоа само одроди како Груевски и неговите следбеници плачат по Ердо.[DOUBLEPOST=1511865196][/DOUBLEPOST]
Негде прочитав, двајцава поминале граница вчера.
Ти и така ништо не знаеш.Не знам.
За мене лидерите се ирелевантни...не живеам во турска серија за разлика од 95% од народот.Прво Грујо да си даде оставка па ќе протестираме против се и сешто.
На Фокус, не на Макфакс.Ја нападнале екипата на Макфакс...
Што поточно се десило? Ако е тоа што мислам, не им даваа да снимаат, ги избуткаа камерманот и тој новинарот со репчето (чудна фризура некоја). Ако е Макфакс.Ја нападнале екипата на Макфакс...
sekako deka eБрат, верувам знаеш зошто неколку пати те глеам дека имаш спомнато за поврзаноста на Трајко и Смилковско, може да ми кажеш која е теоријата? Јас имам слушнато дека децава имале некаква да кажам љубовна романса со ќерка му и затоа го наебале, што е апсолутна лага.
На Фокус, не на Макфакс.
http://makfax.com.mk/daily-news/нападната-екипата-на-макфас-на-про/Што поточно се десило? Ако е тоа што мислам, не им даваа да снимаат, ги избуткаа камерманот и тој новинарот со репчето (чудна фризура некоја). Ако е Макфакс.
И шишмишот сега се прибра во суд.Update : Дамовски сам се предал, уште шишмишот остана.
Да, ова баш се деси додека пренесуваа во живо.