Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Кој пост, со мерцедесот ли?
Како кој пост? Твоето најголемо достигнување на форумов :D Од сите глупости по она што си најпознат :pos:

sofija-610x400.jpg

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
:facepalm:

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска беше на последниот митинг на партијата во Драчево, каде рече дека премиерот Зоран Заев правел редифинирање на државата.

-Тоа се гледа во шест точки – промена на името и идентитетот на македонскиот народ, штетен договор со Бугарија, двојазичност на цела територија која, се турка со неуставен закон, намера да се населат огромен број мигранти од Азија и Африка со државјанства во Македонија, зголемување на даноците и редефинирање на бракот и легализација на хомосекусални бракови со можност да посвојуваат деца. вие шест точки ни тропаат на врата. Ненормалното сакаат да го направат нормално, нормалното – ненормално. Од нас зависи дали ќе им го дозволиме тоа, рече Груевски

Тој уште еднаш побара да се амнестираат насилниците од 27 април, иако тогаш ги осуди и изјави дека тие треба да се судат што побрзо.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
А бе, полека, чекај малце сега, каков суд, каква неуставност? Ти во тој постот си пишал од кај му на Заев легитимитет да руши проект што мнозинството го поддржало, потврдено на избори. Ете, сега, мнозинството го поддржува Заев, потврдено на избори. Од кај излегоа сега уставни/неуставни судови? Според твоето вмровско сфаќање на демократијата, за Заев да руши нешто му треба легитимитет потврден од мнозинството на избори (попросто кажано, пребројување). Ич нема потреба Заев од судови за да руши нешто, си има тој сега легитимитет потврден од мнозинството на избори.
Не „заебаај“.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.974
Поени од реакции
15.284
Многу поважно би било да се направи анкета од истите тие противници за решавање на проблемот со пушењето во кафулињата – колку од нив редовно одат во кафулиња, а колку еднаш годишно, а некои и поретко. Колку што мене ми е познато, а направив и еден првичен скрининг – повеќето од тие што идат редовно во кафулиња најчесто се страсни пушачи. Тие што се бунат или не одат во кафулиња или многу ретко (ако некој ги покани на роденден во кафуле).

Лејдис енд џентлмен ја имаме новата каракамишева. Џган. Кур ме заболе за законот за пушење секако не одам во затворени кафичи ама вакви интелектуални изроди како венко ме вадат од такт. Морон.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
:facepalm:

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска беше на последниот митинг на партијата во Драчево, каде рече дека премиерот Зоран Заев правел редифинирање на државата.

-Тоа се гледа во шест точки – промена на името и идентитетот на македонскиот народ, штетен договор со Бугарија, двојазичност на цела територија која, се турка со неуставен закон, намера да се населат огромен број мигранти од Азија и Африка со државјанства во Македонија, зголемување на даноците и редефинирање на бракот и легализација на хомосекусални бракови со можност да посвојуваат деца. вие шест точки ни тропаат на врата. Ненормалното сакаат да го направат нормално, нормалното – ненормално. Од нас зависи дали ќе им го дозволиме тоа, рече Груевски

Тој уште еднаш побара да се амнестираат насилниците од 27 април, иако тогаш ги осуди и изјави дека тие треба да се судат што побрзо.
Го отече со тоа знаме и име бе да му ебам глупчото, за грев е, ништо по асално неможе да смисли.

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667

Има премногу докази дека изборите од 2016 се нерегуларни и дека е влијаено од страна на амбасадата на САД,
имаш убиство на кандидат за градоначалник во време на кампања, ОБСЕ вика изборите беа мирни.
избраната влада е илегална, а Вмро се идиоти што учествуваат воопшто.
Мене се повеќе и повеќе ми изгледа дека Вмро соработува со амбасадите.
Постирај го истово во уште неколку теми. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Сеа се вклучувам и колку очајни објави на курир :pos::pos::pos:
Типот 100 години ќе го најдеш на тоа место и разменува пари, а денес според овие врши поткуп на гласачи. Плус во радиус од 500м нема избирачки места. Далеку се градинките и училиштата. :D
Screenshot_2017-10-29-17-24-22-773_com.android.chrome.png

Член од
12 март 2009
Мислења
20.796
Поени од реакции
17.021
Сеа се вклучувам и колку очајни објави на курир :pos::pos::pos:
Типот 100 години ќе го најдеш на тоа место и разменува пари, а денес според овие врши поткуп на гласачи. Плус во радиус од 500м нема избирачки места. Далеку се градинките и училиштата. :D
Прегледај го приврзокот 179508
И овие слики на скршени надгробни плочи во Брњарци може не се од денес, овие нетолерантните од Брњарци малку малку сами си ги кршат за да ги набедат комшиите од Арачиново...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom