Достигнување? Pfff, јас сум тука за разонода.Како кој пост? Твоето најголемо достигнување на форумовОд сите глупости по она што си најпознат
Прегледај го приврзокот 179479
И курвите служат за разонода.Достигнување? Pfff, јас сум тука за разонода.
Ако си курва, да се разонодиме со тебе малце.И курвите служат за разонода.
Не „заебаај“.А бе, полека, чекај малце сега, каков суд, каква неуставност? Ти во тој постот си пишал од кај му на Заев легитимитет да руши проект што мнозинството го поддржало, потврдено на избори. Ете, сега, мнозинството го поддржува Заев, потврдено на избори. Од кај излегоа сега уставни/неуставни судови? Според твоето вмровско сфаќање на демократијата, за Заев да руши нешто му треба легитимитет потврден од мнозинството на избори (попросто кажано, пребројување). Ич нема потреба Заев од судови за да руши нешто, си има тој сега легитимитет потврден од мнозинството на избори.
Многу поважно би било да се направи анкета од истите тие противници за решавање на проблемот со пушењето во кафулињата – колку од нив редовно одат во кафулиња, а колку еднаш годишно, а некои и поретко. Колку што мене ми е познато, а направив и еден првичен скрининг – повеќето од тие што идат редовно во кафулиња најчесто се страсни пушачи. Тие што се бунат или не одат во кафулиња или многу ретко (ако некој ги покани на роденден во кафуле).сдсмовскиот курир го достигна дното
http://fokus.mk/gligorov-zagaduvaneto-e-poseriozen-smrtonosen-problem-od-pusheneto/
Го отече со тоа знаме и име бе да му ебам глупчото, за грев е, ништо по асално неможе да смисли.
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска беше на последниот митинг на партијата во Драчево, каде рече дека премиерот Зоран Заев правел редифинирање на државата.
-Тоа се гледа во шест точки – промена на името и идентитетот на македонскиот народ, штетен договор со Бугарија, двојазичност на цела територија која, се турка со неуставен закон, намера да се населат огромен број мигранти од Азија и Африка со државјанства во Македонија, зголемување на даноците и редефинирање на бракот и легализација на хомосекусални бракови со можност да посвојуваат деца. вие шест точки ни тропаат на врата. Ненормалното сакаат да го направат нормално, нормалното – ненормално. Од нас зависи дали ќе им го дозволиме тоа, рече Груевски
Тој уште еднаш побара да се амнестираат насилниците од 27 април, иако тогаш ги осуди и изјави дека тие треба да се судат што побрзо.
Постирај го истово во уште неколку теми.
Има премногу докази дека изборите од 2016 се нерегуларни и дека е влијаено од страна на амбасадата на САД,
имаш убиство на кандидат за градоначалник во време на кампања, ОБСЕ вика изборите беа мирни.
избраната влада е илегална, а Вмро се идиоти што учествуваат воопшто.
Мене се повеќе и повеќе ми изгледа дека Вмро соработува со амбасадите.
И овие слики на скршени надгробни плочи во Брњарци може не се од денес, овие нетолерантните од Брњарци малку малку сами си ги кршат за да ги набедат комшиите од Арачиново...Сеа се вклучувам и колку очајни објави на курир
Типот 100 години ќе го најдеш на тоа место и разменува пари, а денес според овие врши поткуп на гласачи. Плус во радиус од 500м нема избирачки места. Далеку се градинките и училиштата.
Прегледај го приврзокот 179508